Ked som bola mala chcela som sa stat modelkou. No dnes mam 17 a akosi som nenarastla do pozadovanej vysky mam totiz len 160cm a rada by som skusila aspon fotomodeling. Je pri tom vyska dolezita? Mate s tym niekto skusenosti a mozte mi pripadne poradit
ako sa k tomu dostať... troška náročnejšie, ale na začiatok potrebuješ trocha peniažkov...
spraviť si profesionálny book, neskor sa s ním prezentovať... postupne sa vylepšovať a vylepšvať fotografie... trocha dlhú cestu si si zvolila, ale veľa šťastia, možno sa Ti to ako jednej z milión podarí...
nie, výška pri tom nie je dôležitá je dôležité čí máš fotogenickú a hlavne zaujímavú tvár a dostať sa k nemu môžeš prostedníctvom množstva agentúr...robia rôzne akcie..treba to len sledovať a prísť sa tak ukázať
najschodnejsia cesta je vyhrat Miss Birdz. s tvojou avatarovou fotkou nemas v tom najmensi problem, si velmi sympaticka, hned by som ti dal hlas. ten uces trosku extravagantny, ale inak kocka
@demonicbass ak ju zoberie seriózna firma nebude potrebovať ani cent... mali by jej book spraviť zadarmo a potom jej náklady naň odpočítať z platu.... pretože v tejto dobe je veľkým trendom zakladanie akože "fotomodelingových agentúr" vypýtať nehorázne peniaze za book, ktorý potom údajne budú prezentovať kade-tade a akože "zháňať zákazníkov" a pri tom ho len založia niekam do šuflíka a dievča môže ísť do riti pretože nebude mať nič z toho...
@klaudiqaaa a to máš prosím Ťa odkiaľ? z časopisov a kecov?
Nie, agentúru by som NIKDY v žiadnom prípade neodporúčala... nech si nájde fotografa, ktorý jej za peniažky spraví book a potom ďalších 10 fotografov, ktorí jej budú robiť fotky..
Keď s tými fotkami neskor niekam vybehne, bude to sto krát viac impozantné ako nejaká trápna agentúra, ktorá od Teba dranká cashe a aj tak nemá profesionálnych fotografov...
chces sa tym zivit, alebo len chces nejake fotky? ak chces len nejake fotky.. myslim si ze nie je problem.. nafotia ta bud vymennym sposobom zdarma (fotky tebe zadara a fotograf si fotky necha na svoju propagaciu)
alebo zaplatis fotografovi, ktory ti spravi nejake fotky, pripadne book.
ak chces ist dalej, tak to je uz trosku zlozitejsie.. musis mat poriadny book, a vdaka konkurzov atd.. mozno ta vyberu na nejake fotenie do casopisu, alebo nieco ine.. je toho kopu...
nakoniec mozno tvoj nejaky znamy bude hladat dievca na zopar fotiek, ktore niekde uverejni a mozno tak si ta odchyti niekto vyznamnejsi.. je vela moznosti..
Ježiš milujem holky čo si myslia že sú najmúdrejšie na svete a idú rozprávať o niečom, o čom NIČ nevedia....
....Mám dosť kamarátiek, ktoré na toto doplatili.. mňa keď niekto oslovil tak mi hneď povedali že za book nebudem musieť nič platiť, že mi to potom odrátajú... Pretože seriózne agentúry berú len tých o ktorých vedia, že budú mať nejakú budúcnosť v oblasti modelingu a načo by malo dievča vyhodiť minimálne 200 eur u nejakého fotografa keď z nej nič nebude????????
milujem holky, ktoré sa hrajú na veštyne a vedia o druhých všetko+ milujem holky, ktoré majú tam alebo tam kamošku, ktorá to a to alebo neviemčo...
videla si srdiečko niekedy vobec fotky profesionálnych fotografov a fotky agentúr? mimochodom- fotila si Ty sama niekedy profesionálne... jo a....si u nejakej agentúry... ak áno.. koľko Ti toho tá agentúra vybaví kšeftov?
V skutočnosti je to tak: agentúra má trápnych fotografov, vybaví Ti nejaké to fotenie a osloví Ťa niekto ďalši? nie... stáva sa z Teba fotomodelka? nie (mimochodom- aj keby Ťa oslovil niekto ďalší...nemožeš, pretože máš zmluvu s agentúrou, ktorá Ti nikdy nič nevybaví a už vobec nie nejakú kariéru)
zákdeš k profesionálovi, zacvakáš si... potom (ak si naozaj krásna modelka) zacvakáš si ďalšie fotky u iných fotografov... začneš sa prezentovať a nastane dopyt...
no tukni a net a máš to niečo si nájdi dajaké konkurzy a je to. ja keď som mala asi 8 rokov a bývali sme v londone tak ma na ulici oslovil jedem chlap a že či pôjdem spraviť fotky pre značku oblečenia dior. bola som celá bez seba veď práve ja z celého londona. keď som tam prišla už s doprovodom mojej vystrašenej mamy že či to nebol uchylak tak nám povedali že najprv máme zaplatiť 100 libier. prosila som mamu že áno super to je málo! ja hlúpa vtedy to pre mňa nič neznamenalo veď som bola decko. a nafotil dal na net a je to. jej taká pekná chvíľka. a keď sa pýtaš či na výške záleží tak áno. ale ešte sa z tých 160 môžeš podrásť.
Máš úplnú pravdu, nič o tom neviem, len sa rada "hrám na vešticu", tak budem veľmi rada ak nám predvedieš ešte nejakú tvoju úžasnú nespochybniteľnú znalosť tejto problematiky keďže si očividne jediná ktorá tu má s niečím takým skúsenosti ...
Ja sa v tom až tak nevyznám, ale myslím, že aj tam je trochu výška dôležitá, viem, že niektoré agentúry berú aj na fotomodeling iba od 165-167cm.
Samozrejme, že aj s tvojou výškou by si mohla robiť fotomodelku, ale podľa mňa by to bolo obmedzené tým, že by si mohla fotiť napríklad len pre nejaké kozmetické značky, kde by išlo o fotenie tváre, lebo aj pri fotení oblečenia, plaviek uprednostňujú skôr vyššie, lebo to vidno aj na fotke, že je človek nízky.
ja by som chcela nejake tie fotky, len s mojim krivym ksichtom.. ach idem sa schovat .. a daj si sem aj ty nejake fotky, nech zistime, ci sa len neprecedujes (nic v zlom ..)
vyska pri fotomodelingu nie je dolezita. moja kamaratka nema ani tych 160 cm a robi fotomodelku, ale v cechach. takisto, ako spomina @d170 , nemusis fotit celu postavu, da sa fotit iba tvar pre kozmeticke znacky alebo potom najst fotografa, ktory foti aj take menej bezne modelky, ale stale cimsi zaujimave. moznosti je vela, treba len skusat a hladat to prave pre teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ako sa k tomu dostať... troška náročnejšie, ale na začiatok potrebuješ trocha peniažkov...
spraviť si profesionálny book, neskor sa s ním prezentovať... postupne sa vylepšovať a vylepšvať fotografie... trocha dlhú cestu si si zvolila, ale veľa šťastia, možno sa Ti to ako jednej z milión podarí...
Nie, agentúru by som NIKDY v žiadnom prípade neodporúčala... nech si nájde fotografa, ktorý jej za peniažky spraví book a potom ďalších 10 fotografov, ktorí jej budú robiť fotky..
Keď s tými fotkami neskor niekam vybehne, bude to sto krát viac impozantné ako nejaká trápna agentúra, ktorá od Teba dranká cashe a aj tak nemá profesionálnych fotografov...
alebo zaplatis fotografovi, ktory ti spravi nejake fotky, pripadne book.
ak chces ist dalej, tak to je uz trosku zlozitejsie.. musis mat poriadny book, a vdaka konkurzov atd.. mozno ta vyberu na nejake fotenie do casopisu, alebo nieco ine.. je toho kopu...
nakoniec mozno tvoj nejaky znamy bude hladat dievca na zopar fotiek, ktore niekde uverejni a mozno tak si ta odchyti niekto vyznamnejsi.. je vela moznosti..
Ježiš milujem holky čo si myslia že sú najmúdrejšie na svete a idú rozprávať o niečom, o čom NIČ nevedia....
....Mám dosť kamarátiek, ktoré na toto doplatili.. mňa keď niekto oslovil tak mi hneď povedali že za book nebudem musieť nič platiť, že mi to potom odrátajú... Pretože seriózne agentúry berú len tých o ktorých vedia, že budú mať nejakú budúcnosť v oblasti modelingu a načo by malo dievča vyhodiť minimálne 200 eur u nejakého fotografa keď z nej nič nebude????????
milujem holky, ktoré sa hrajú na veštyne a vedia o druhých všetko+ milujem holky, ktoré majú tam alebo tam kamošku, ktorá to a to alebo neviemčo...
videla si srdiečko niekedy vobec fotky profesionálnych fotografov a fotky agentúr? mimochodom- fotila si Ty sama niekedy profesionálne... jo a....si u nejakej agentúry... ak áno.. koľko Ti toho tá agentúra vybaví kšeftov?
V skutočnosti je to tak: agentúra má trápnych fotografov, vybaví Ti nejaké to fotenie a osloví Ťa niekto ďalši? nie... stáva sa z Teba fotomodelka? nie (mimochodom- aj keby Ťa oslovil niekto ďalší...nemožeš, pretože máš zmluvu s agentúrou, ktorá Ti nikdy nič nevybaví a už vobec nie nejakú kariéru)
zákdeš k profesionálovi, zacvakáš si... potom (ak si naozaj krásna modelka) zacvakáš si ďalšie fotky u iných fotografov... začneš sa prezentovať a nastane dopyt...
pubi? a vies co? si krasny.
Máš úplnú pravdu, nič o tom neviem, len sa rada "hrám na vešticu", tak budem veľmi rada ak nám predvedieš ešte nejakú tvoju úžasnú nespochybniteľnú znalosť tejto problematiky keďže si očividne jediná ktorá tu má s niečím takým skúsenosti ...
nikdy som nepovedala, že som jediná ktorá má skúsenosť...
takisto som nepovedala, že Ty o tom nič nevieš...
povedala som, že sa hráš na vešticu z toho dovodu, že si hneď ,,vedela´´ že o tom nič neviem ..
Samozrejme, že aj s tvojou výškou by si mohla robiť fotomodelku, ale podľa mňa by to bolo obmedzené tým, že by si mohla fotiť napríklad len pre nejaké kozmetické značky, kde by išlo o fotenie tváre, lebo aj pri fotení oblečenia, plaviek uprednostňujú skôr vyššie, lebo to vidno aj na fotke, že je človek nízky.