Stojí to tých 200 eur s tým, že tie fotky môžeš dopĺňať.
V prípade fotomodelky byť vysoká nemusíš a tam ani nemáš kritériá, proste nemôžeš byť nejaká tuctová a mala by si byť niečím zaujímavá, ak by ťa mala vybrať nejaká skautka..
A ja book mám a je mi nanič dokonca ani hlavnú úlohu (akože zvýšiť mi sebavedomie, presvedčiť ma, že na tom nie som až tak zle nespĺňa, lebo si tam pripadám ako zombie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a pride ti nejaka žaba s uhrami a jebakmi po celom ksichte, 150 cm vysoka s cickami po pupok a krivymi nohami & krivym nosom, že ?
@kevin ps to vykrije
čo je eno ?
@papkin neuhádol.....
splnat musis 90/60/90 a potom mozes zacat rozmyslat
V prípade fotomodelky byť vysoká nemusíš a tam ani nemáš kritériá, proste nemôžeš byť nejaká tuctová a mala by si byť niečím zaujímavá, ak by ťa mala vybrať nejaká skautka..
fotomodel moze byt aj spinavy pes.... umyju ho cez PS a urobia z neho kludne aj @husky -ho
len treba fotografovi povedat ze chces upravu foto potom je ina cena a mozes vyzerat aj ako lady gaga ci britney
..kvak..