pokiaľ s mierou tak prečo nie, ale keby to robil stále tak mi to vadí
najjednoduchšie je spýtať sa jeho, možno za tým nie je nič zlé a len ty si to tak vysvetluješ
Ja mam takeho frajera a nevadi mi to, z casu na cas si dam aj s nim Ale keby mi to zatajuje tak by ma to hnevalo, nema mi to preco zatajovat, dokym neni nejaky vytrety z toho tak nech si fajci
zjavne vie, ze ti to vadi
viem ze je to otazka pre zeny - ale s tymto skusenost mam. Tri pary, co poznam, sa takto rozisli - lebo najprv to bolo sem-tam, potom to bolo kazdy vecer, a teraz je to 3x za den. Na tom cloveku ani nnie je vidno ze je nafajceny, ma svoj svet - a inak vacsinou sa mi javia ludia, co fajcia travu inteligentnejsi (len medzi inteligentnym a sprostym clovekom v tomto pripade je velmi tenka hranica). ludia maju takto vacsinou svoje nazory, rozviaze sa im viac jazyk, su komunikativnejsi, oblubeny v skupine - lenze casom im zacne z toho prepinat
Ked niekto fajci den co den tak ok moze byt vymeteny ked je nonstop sfajceny a odkapreny.Ale ak fajci kedy tedy napr. aj raz za tyzden tak to uz sama musis vediet ci mu toho neyeboce ale pochybujem
skus sa viac starat o to aby si mu bola dobrou partnerkou...neryp mu do zalezitosti ako je trava pokial to fakt nezasahuje do vztahu...bud rada ze nechlasta, tak by som povedal...lebo kazdy mame svoje zlozvyky ako si ulavit...niekto fajci, niekto pije, niekto huli, niekto si hryze nechty na nohach, niekto to a niekto tamto...ked bude prenho trava prednejsia ako ty, potom je nad cim rozmyslat...zatial iba prehlbujes svoje predsudky voci nepoznanemu...klasicky priklad neoddanosti...
ja som taku holku mal. par krat som sa nahulil aj s nou a vtedy sme si vobec nerozumeli bola jak jebnuta a potom mi zacalo vadit ze huli a to bol aj hlavny dovod nasho rozchodu.
Nemám v stým problém, kým sa to deje v rozumných medziach.
Ale oveľa väčší problém ako samotná tráva by mi robilo klamanie. Wtf, však mi normálne povedz, že ste si šli zahuliť, noačo, ale klamstvá sú podľa mňa vo vzťahu dosť veľký problém. Neviem si predstaviť, klamať frajerovi, kam idem alebo čo. Niežeby som mu to zakaždým hovorila, ale keď už na to príde reč, tak aj poviem, s kým som bola kde, hoci ho to možno nejak ultra najviac nepoteší, ale aspoň som úprimná a vie, že sa nemá čoho báť. Ale keby som raz zistila, že mi v niečom klamal, tak by ma to dosť hnevalo
mala som takeho frajera, jebalo mu na hlavu z toho a ja som si vdaka tomu vypestovala az prilis negativny nazor na travu, ktory sa ma drzi prakticky doteraz (ale snazim sa toho zbavit, lebo som si uvedomila, ze to nebolo v trave ale v nom, niekto je proste v pohode aj skureny, a na niekom mi to nehorazne vadi (tak ako na mojom ex) ..ale nerozisli sme sa kvoli tomu. ale inac proste taka ako v @21 to ze by mi klamal a zatajoval veci by ma hnevalo neskutocne, radsej nech je uprimny aj keby som z toho nemala od radosti skakat po plafon
skôr by mi vadilo to keby mi povedala že nikde nejde a šla by ako to že by som vedel kam ide a čo tam bude robiť resp s kým (v mojom prípade však tráva...ee)
Á tak ak to nerieši takým štýlom že každý deň zo 3x tak potom v pohodéé ale aj tak mu časom z toho začne hrabať v bedni ako každému nechápem prečo sa neopýtaš nato jeho že prečo ti zatajuje niečo ...
Tráva je jedna vec a klamanie resp.zatajovanie druhá...
..teraz by mi uz nevadilo, keby priateľ huli..teda, pokiaľ by to nebolo moc.......
ale čo neznesiem je klamstvo, tajnosti... Oh..z toho viem mať riadne nervy...
a myslím, ze tu uz nic nepomôže...darmo mu budeš aj niečo vysvetľovať...bude to uz robiť stale a teba z toho môže aj slahnut..(hovorim o tom klamaní...)
Tot som mala presne takuto skusenost, normalne pracujuci a zabezpeceny clovek a tiez nemal problem si zahulit ked bola prilezitost. Mne to vadilo, ale tak nebola som za hysterku, kedze som videla ze mu z toho nejebe (na silvestra tam okrem mna hulili vsetci, to bol dost fail...ale spraval sa uplne normalne takze som to neriesila)... cize no ono zavisi od situacie keby to nejak prehanal alebo by mu z toho prepinalo, pripadne tak ako ty by som odhalila klamstva, tak dovera by bola fuc a s tym aj vztah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
najjednoduchšie je spýtať sa jeho, možno za tým nie je nič zlé a len ty si to tak vysvetluješ
viem ze je to otazka pre zeny - ale s tymto skusenost mam. Tri pary, co poznam, sa takto rozisli - lebo najprv to bolo sem-tam, potom to bolo kazdy vecer, a teraz je to 3x za den. Na tom cloveku ani nnie je vidno ze je nafajceny, ma svoj svet - a inak vacsinou sa mi javia ludia, co fajcia travu inteligentnejsi (len medzi inteligentnym a sprostym clovekom v tomto pripade je velmi tenka hranica). ludia maju takto vacsinou svoje nazory, rozviaze sa im viac jazyk, su komunikativnejsi, oblubeny v skupine - lenze casom im zacne z toho prepinat
Ale oveľa väčší problém ako samotná tráva by mi robilo klamanie. Wtf, však mi normálne povedz, že ste si šli zahuliť, noačo, ale klamstvá sú podľa mňa vo vzťahu dosť veľký problém. Neviem si predstaviť, klamať frajerovi, kam idem alebo čo. Niežeby som mu to zakaždým hovorila, ale keď už na to príde reč, tak aj poviem, s kým som bola kde, hoci ho to možno nejak ultra najviac nepoteší, ale aspoň som úprimná a vie, že sa nemá čoho báť. Ale keby som raz zistila, že mi v niečom klamal, tak by ma to dosť hnevalo
Nevadilo by mi to, ak by mal svoju mieru, ktorú by neprekročil alebo by ho to moc nemenilo.
mala som takeho frajera, jebalo mu na hlavu z toho a ja som si vdaka tomu vypestovala az prilis negativny nazor na travu, ktory sa ma drzi prakticky doteraz (ale snazim sa toho zbavit, lebo som si uvedomila, ze to nebolo v trave ale v nom, niekto je proste v pohode aj skureny, a na niekom mi to nehorazne vadi (tak ako na mojom ex) ..ale nerozisli sme sa kvoli tomu. ale inac proste taka ako v @21 to ze by mi klamal a zatajoval veci by ma hnevalo neskutocne, radsej nech je uprimny aj keby som z toho nemala od radosti skakat po plafon
a k veci, depends. pravidelneho konzumenta urcite nechcem.
skôr vidím problém v tej komunikácii/dôvere
..teraz by mi uz nevadilo, keby priateľ huli..teda, pokiaľ by to nebolo moc.......
ale čo neznesiem je klamstvo, tajnosti... Oh..z toho viem mať riadne nervy...
a myslím, ze tu uz nic nepomôže...darmo mu budeš aj niečo vysvetľovať...bude to uz robiť stale a teba z toho môže aj slahnut..(hovorim o tom klamaní...)