no na rozdiel od iných si myslím, že vzťah môžu maž ľudia aj bez lásky (bohužiaľ), takže treba si to vyriešiť, ale prikláňam sa skôr k tomu, že sa cítila tllačená tvojou požiadavkou
myslim si to koli tomu, ze mi povedala prave to, ze ak chcem, tak ju mozem kludne nechat, vlastne ze by ju to vobec nesralo a vobec by som jej nechybal.........a tiez aj celkovo je ku mne stale taka chadna
a to preco so mnou chodi vlaste vobec nerozumiem, lebo za cely ten cas ma napriklad iba dvakrat pobozkala prva a cele je to stale take jenostranne a niekedy byva na mna strasne hnusna
niekedy mam pocit ze asi ano.........ale na druhej strane proti tomuto tvrdeniu mozno trochu hra aj to ze na FB bola v skupinach kiss a kissing skorsie ako som ju poznal
ach, dokelu, ale niektoré veci ako by som seba počula hovoriť a pritom by som toho človeka mohla aj na smrť milovať (teda ja by som nešla von ako na popravu ale napríklad nezvládam robiť hocičo prvá a "to sú silné slová" by som tiež použila, ak by som tomu človeku neverila, že to myslí vážne, čo je pravdepodobné, že by som neverila...počkať, mne sa to vlastne aj stalo. ale tak mala som pravdu, neľúbil ma. no to je jedno.) ale tak ja som nedôverčivý zakomplexovaný degeš, to by bola veľká náhoda, keby bola ako ja
@ Minso - si skutočný babrák a trolinku hlúpy. To čo si jej povedal, nebolo veľmi múdre, tak aj chladno na Teba zareagovala. Kde si urobil chybu??
1. Snažíš sa to veľmi uponáhlať a to je chyba. Musíš isť postupne a nie po troch mesiacoch vyrukovať so sexom.. Takto si fakt myslí, že Ti ide len o to..
2. Potvrdzuje to aj jej veta, ktorú si si nesprávne vyložil, skutočne, ak Ti ide len o to - nemá to vôbec zmysel a netráp ju týmto. Na sex ako vyvrcholenie vzťahu musíte byť obaja pripravení. Sex nie je o tom užiť si, ale aj o zodpovednosti.. Práve tá veta priniesla ochladenie vzťahov a teraz zaujala vyčkávacie stanovisko ako zareaguješ. Ospravedlň sa jej o povedz, že si to uponáhlal a že Ti nejde len a len o sex, inak váš vzťah nemá budúcnosť.
@30 to je tak, ze baba ktora chodi na hokej a tiez na nemenovany futbalovy tym ........takato kombinacia je nesmierne vzacna a v meste okrem nej poznam este iba tri baby u ktorych sa vyskytuje z toho su dve jej kamosky a este aj dalsie
môžeš vyskúšať to že k nej budeš odmeraný....aspoň na mňa to veľmi zaberá-keď nevidím na chlapcovi že má o mňa akýkoľvek záujem...vtedy ho chem ešte viac... ale môže to mať aj opačný následok...čiže..neviem no..a možno je lesbička...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
KOMUNIKÁCIA MEDZI PARTNERMI!
možno je to len skúška či ju TY naozaj ľúbiš
´äúztšq
posli ju do riti
1. Snažíš sa to veľmi uponáhlať a to je chyba. Musíš isť postupne a nie po troch mesiacoch vyrukovať so sexom.. Takto si fakt myslí, že Ti ide len o to..
2. Potvrdzuje to aj jej veta, ktorú si si nesprávne vyložil, skutočne, ak Ti ide len o to - nemá to vôbec zmysel a netráp ju týmto. Na sex ako vyvrcholenie vzťahu musíte byť obaja pripravení. Sex nie je o tom užiť si, ale aj o zodpovednosti.. Práve tá veta priniesla ochladenie vzťahov a teraz zaujala vyčkávacie stanovisko ako zareaguješ. Ospravedlň sa jej o povedz, že si to uponáhlal a že Ti nejde len a len o sex, inak váš vzťah nemá budúcnosť.