je to zlé a je to odveci a trapne a všetci sa tvária, že nič, že šak ok, ale keď vyjde inkriminovaný párik z miestnosti, tak sa začnú všetci ujebávať. priprav sa na krušné začiatky, ale ak vám to vydrží, spolužiakov to po čase omrzí a bude to OK.
Bacha to je také to čaro školy, že ste spolu tam Vás to spája ale možno časom zistíte ako si nepasujete a hlavu si budeš plieskať o stenu koľko času si zahodil zbytočne
Ja som bol takto posledné 2 roky na strednej bolo to v poho ale potom des a rozchod
Lebo ak sú ľudia stále spolu v škole tak ste na seba zvyknutý potom ak sa situácia a prostredie zmení nastanú aj vo vás isté zmeny podvedomé.
Neviem ja osobne by som to neriskoval som toľko šancí zahodil počas toho vzťahu a x-krát som musel hovoriť: Prepáč, nemôžem lebo som zadaný ! ovšem do bodu kedy som nespoznal pravú tvár bývalej dovtedy som mal brutálne rúžové okuliare
A v podstate ona zničila vo mne asi schopnosť milovať lebo mi tak zlomila srdce svojím správaním
je to individuálne... párikovalo sa mi vcelku dosť spolužiakov... niektorí sa ľúbili ako kone a potom po škole sa zrazu porozchádzali, lebo zrazu prišli iné povinnosti, delili ich rôzne vzdialenosti, záujmy atď atď...no a niektorým to zase vydržalo až do svadby....ale nech rozmýšľam, ako chcem, taký mi napadá len jeden párik
@otvoreneokno Ale to záleží od toho kto je ten párik lebo ak si niekto nechá srať na hlavu to je jeho chyba ku mne s bývalou nemal nikto zlú poznámku a ak aj chcel rýchlo som to utíšil
Ale tak šeci sme boli srandisti v triede tak bolo fajn
Nikdy v živote. Raz sme sa rozprávali o tom, že sme radi, že som o ročník nižšie ako on na vš, pretože aj ja sa inak správam v kolektíve, inak s priateľmi, inak keď som s ním sama a možno nie je dobré, aby bol svedkom istých situácií, myslím prípadné hádky s niekým.... podľa mňa by sa mal vzťah zakladať na harmónii, láske, romantike a nervy v škole/práci si chcem odbiť mimo neho. Dokonca by som s partnerom nemohla robiť v jednej robote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja som bol takto posledné 2 roky na strednej bolo to v poho ale potom des a rozchod
Lebo ak sú ľudia stále spolu v škole tak ste na seba zvyknutý potom ak sa situácia a prostredie zmení nastanú aj vo vás isté zmeny podvedomé.
Neviem ja osobne by som to neriskoval som toľko šancí zahodil počas toho vzťahu a x-krát som musel hovoriť: Prepáč, nemôžem lebo som zadaný ! ovšem do bodu kedy som nespoznal pravú tvár bývalej dovtedy som mal brutálne rúžové okuliare
A v podstate ona zničila vo mne asi schopnosť milovať lebo mi tak zlomila srdce svojím správaním
Ale tak šeci sme boli srandisti v triede tak bolo fajn