Ahojte, potrebujem pomôcť. Hľadám nejakú jednoduchý francúzsku pesničku do školy. Mala by byť rytmická s ľahkými slovami a bez nadávok. Ak nejakú poznáte prosím napíšte, veľmi mi pomôžete.
@kata535 aj my mávame na škole rôzne súťaže a zúčastnili sme sa aj francúzskej . Ak sa chcete umiestniť tak si to riadne nacvičte a spievajte a tancujte s radosťou, ak máte porotu, tak to najviac zaváži. a hlavne nech vás je počuť.
@kata535 a ešte : u nás sa táto dosť často dávala, z muzikálu Romeo a Julia : Les rois du monde
no táto sa mi páči, je taká rytmická. ( je ne sais pas ). Možno sú obsahovo väčšie, ale to sa zdá, naučíte sa to, ked si to budete stále cvičiť.. Držím palce ptm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
toto je maxi jednoduché:
no táto sa mi páči, je taká rytmická. ( je ne sais pas ). Možno sú obsahovo väčšie, ale to sa zdá, naučíte sa to, ked si to budete stále cvičiť.. Držím palce ptm
♥