s tými filmami original vo francúzštine nepomôžem. Ale keď chceš spevákov tak neviem síce aký je tvoj hudobný vkus ale ja osobne mám rada Garou (neviem to vyskolonovat ) síce nie je francúz ale kanadan a Alizee (ešte z mojich teen čias) a ešte nejaké veci od rapera Iron Sy.
filmy: Amélia z Montmartru (!!!), Náuka o snoch, Pena dní, Proti vetru, Meno (odporúčam), Le Havre, Nežnosť, Nedotknuteľní a také tie ich typické komédie ako RRRrrrr, Drž hubu alebo Blbec k večeri...
seriál by som si tiež rada dáky pozrela, ale nebola som zatiaľ schopná nájsť sk/cz titulky :/ resp. ani som veľmi nehľadala
a čo sa týka hudby, tak moc toho napočúvaného nemám. tiež mám rada ZaZ a aj Carla Bruni je fajn. a inak taká klasika ako Edith Piaf, Jacques Brel, Gilbert Bécaud.
A táto pesnička je skvelá pre všetkých francúzskych začiatočníkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a neviem, ci sa vyrabaju vo francuzsku filmy s sk/cz titulkami
-Zaz
-Mozart l'opéra rock
a filmy, eh, nespomínam si teraz názvy tých čo sme na francúzštine pozerali
» www.csfd.cz/film/29541-nena...
» www.csfd.cz/film/12058-jean...
seriál by som si tiež rada dáky pozrela, ale nebola som zatiaľ schopná nájsť sk/cz titulky :/ resp. ani som veľmi nehľadala
a čo sa týka hudby, tak moc toho napočúvaného nemám. tiež mám rada ZaZ a aj Carla Bruni je fajn. a inak taká klasika ako Edith Piaf, Jacques Brel, Gilbert Bécaud.
A táto pesnička je skvelá pre všetkých francúzskych začiatočníkov