Ahojte chová niekto fr. alebo ang. buldočka? Mala by som záujem o kúpu tak rada by som si prečítala vaše názory napr ako je to z pĺznutím, či býva moc náchylny na choroby atď... ďakujem. Viem že sa mu ťažšie dýcha v horúcom počasí to je vše.
@zuzulina Ak bývaš v byte tak FR je dosť lenivý na prechádzky radšej poleží doma ako by mal ísť von ale jasné že bude chodiť aj von a v lete sa o to moc ani nepokúšaj nezvládal by dobre vysoké teploty ale pre jedlo spraví hoc čo
su drahsie kvoli cisarskym rezom (inak nemozu porodit) su nachylne na prehrievanie a tym, ze su brachycefaliticke plemeno, tak prijedeni hltaju vzdych, co sposobuje prdenie... inak plznu na jar a na jesen
To sa dobre pletieš že všetky poznám veľa druh rás ktoré nie sú vôbec tu záleží či sú moc prešlachtený alebo nie. Moja kamarátka študuje o psoch už 20 rokov a podniká, cvičí tak tá to vie najlepšie.
Máme doma franc. buldočka, je to také malé veľké prasiatko, pri behu si veselo krochká, potom musí veľa oddychovať, lebo sa zadýchal, po večeroch veľa prdí a áno, púšťa chlpy, z tých 4 psov, čo máme dnu v dome, pri vysávaní je vždy najviac z neho, je až otravne uštekaný, niekedy v noci zvykne aj zavíjať, rád a často slintá, pri pohľade na mäso len k nemu musím utekať s papierovou vreckovkou, lebo sa mu slina ťahá až na zem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Keď tak teraz rozmýšľam, mám ho celkom aj rada...