páči sa mi to, chcela by som to možno niekedy skúsiť...
predsa len, tí ľudia za tebou prídu sa objať, nenútiš ich, tak asi to objatie chcú čiže im urobíš malú službu
Ja som to robila pred 3 rokmi ,úplne skvelý pocit ked niekoho vystískate a proste on sa potom tak úprimne zo srdca usmeje
a aj teraz na staromestských chalan behal s tou tabuľkou tak som ho riadne postískala
Osobne som neskúšal takto s plagátikom ale pamätám sa, že keď som naposledy objal cudziu osobu, tak bola reakcia pozitívna a vraj to pomohlo (na stres!?). Takže objatia sú pre ľudí určite príjemné, aj od cudzích. Problém však je prekonať zdržanlivosť a Slováci sú dosť... konzervatívny.
Prečo by ma to malo potešiť? Da mi to prachy? Predĺži život??? Nie len stratím 10 sekúnd života obijmamim nejakého pravdepodobne nevegetariana ktorý ma hriechov za hodinu viac jak ja za cely život... -.-
bol som pred dvoma rokmi, keď bol hug day v Košiciach,
a asi mesiacom v Brne som stretol 3 baby čo rozdávali objatia.. podľa mňa je to fajn, ja sa rád objímam
neviem ale pravdepodobne by som do toho nešla, objatie je pre mňa niečo viac, proste ani s niektorými kamarátkami sa neobjímam neviem si to moc predstaviť žeby som to robila s niekým úplne cudzím..
@sexywoman tak načo sa ráno budíš vôbec? ani mne to do života nič nedalo...a asi ani nikomu na svete nie... ...kokos, ty máš pekne prijebaný pohľad na svet...prepáč, ale musel som...vlastne nie, bez toho prepáč to je lepšie...
@openmindedfreak mne to čosi dáva, a preto sa budem budiť... Raz budem robiť aj pre ostatných...
Prepáč, ale žiješ v kapitalizme... Vláda vyžaduje takýto pohľad na svet to len ľudia nemôžu uveriť tomu ze co si to vystriedali klucami...
@sexywoman myslel som to tak, že tvoje zobudenie nedalo mne nič do života chápeš?...niekomu to objatie skrášlilo deň, tak prečo to hneď zavrhovať? za ten krátkodobý pocit to podľa mňa stojí...a nikto nerobí len veci, ktoré dávajú význam...ľudia robia kadečo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
predsa len, tí ľudia za tebou prídu sa objať, nenútiš ich, tak asi to objatie chcú čiže im urobíš malú službu
a aj teraz na staromestských chalan behal s tou tabuľkou tak som ho riadne postískala
a asi mesiacom v Brne som stretol 3 baby čo rozdávali objatia.. podľa mňa je to fajn, ja sa rád objímam
a vyfajcit
Prepáč, ale žiješ v kapitalizme... Vláda vyžaduje takýto pohľad na svet to len ľudia nemôžu uveriť tomu ze co si to vystriedali klucami...
Je to super, najprv ludia nechapu, potom sa na tom smeju, nasledne skacu
V kazdom vacsom meste sa to robi, len na slovensku je trocha ina mentalita, vid prispevky vyssie....
pre mna nie su objatia "len tak".