Ahoj chcel by som sa spytat na vas nazor ohladom free to play hier a to konkretne tychto : Rift , Tera , lord of the rings , dungeons and dragons neverwinter
Ak ste niektoru hrali tak prosim poradte ktoru si vybrat najviac ma zaujal neverwint
Lord of The Rings je síce f2p, ale ak si to chceš skutočne zahrať, bez obmedzení, tak si zaplatíš 13 eur. Inak sa dostaneš tak na 50 level a odtiaľ to je vraj ťažko doexpiť, lebo väčšinu high level lokácií si musíš kúpiť za body, ktoré veľmi veeeľmi pomaly získavaš v hre, alebo si ich kúpiš za nejaký peniaz.
Inak je Lotro super hra, nebyť toho, že sú tam všadeotravujúce linky do lotro store, aby si si kúpil takú a takú kokocinu, vylepšil atribúty, kúpil koňa a tak ďalej.
Keby to bolo, že si zaplatíš 20 eur napr. a hráš bez toho, že to musíš kupovať, tak by to bolo super (ako wow).
O Lotr som to pocul ze vyssie je treba platit len som si to chcel overit takze dakujem ... A neverwinter si chcem stiahnut ale nasiel som len klienta 3,5gb dufam ze to nieje len beta alebo take daco @marjy77
Teru som hral na Eu offiku a aj tak som sa vratil na Lineage :/ ten target system mysou je pekny a ked clovek bojuje je to dost dolezite mierit dobre..ale celkovo hra ma nezaujala, takze ja radsej klasiku ktora sice umiera rovnako to dopadlo aj s inymi takymi hrami /tie si tu ale nespominal/
z tych umierajucich a klasickych som myslel prave lineage 2/ no nie vsak offik ktory je podla mojho nazoru uz dobre dodrbany/ ...bo to uz je jedina hra co si zahram aspon raz za tyzden
inak som skusal METIN(neviem ci to ma aj dake cislo uz), WAR THUNDER(fajna hra nova, ale nemam na to asi nadanie-este uvidim ked zakomponuju do toho tanky), spominanu TERU, DRAKENSANG...mozno som nico aj zabudol ale to len taky brainstorming z cias vysky ked som mal cas hrat
osobne ma zaujima hra The Elder Scrolls Online, ale na tu si este pockam ake to bude, sancu jej asi dam, forFUN
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Inak je Lotro super hra, nebyť toho, že sú tam všadeotravujúce linky do lotro store, aby si si kúpil takú a takú kokocinu, vylepšil atribúty, kúpil koňa a tak ďalej.
Keby to bolo, že si zaplatíš 20 eur napr. a hráš bez toho, že to musíš kupovať, tak by to bolo super (ako wow).
inak som skusal METIN(neviem ci to ma aj dake cislo uz), WAR THUNDER(fajna hra nova, ale nemam na to asi nadanie-este uvidim ked zakomponuju do toho tanky), spominanu TERU, DRAKENSANG...mozno som nico aj zabudol ale to len taky brainstorming z cias vysky ked som mal cas hrat
osobne ma zaujima hra The Elder Scrolls Online, ale na tu si este pockam ake to bude, sancu jej asi dam, forFUN