@erixa haha, na tom niečo bude
Ale čo v tých nešťastných prípadoch, keď v čerešni alebo slivke červík bol už dosť dlho a je plná jeho hovan? To už sa predsa nedá nevšimnúť si...
@tarassaco a kukas do nich? lebo tomu proste nemozem uverit. ja som za cely zivot nazbieral niekolko stovak individualnych malin, zrejme menej ako 1000, ale cervikov som teda videl dost
@autistik tie v obchodoch som nemyslel, ale nevyspecifikoval som to, takže ak dakto hlasoval na základe skúseností s kupnymi, tak je to ok. Ale predpokladám, že v kupovaných je výskyt cervikov značne nižší
@lawr ale veď nikto tu nevraví, že maliny sú cervive častejšie než čerešne. V jednom rozhovore sa včera ukázalo, že niektorí ľudia o cervikoch v malinach ani nepočuli, nie to ešte vidieť nejakého. Bol som zvedavý, aké skúsenosti s tým majú ďalší birdzáci
ked sú domáce na záhrade - straaašne moc
dokonca mám traumu z detstva a teraz ani čerešne nejem bez toho aby som ich rozrezala. Všetko rozpolujem a kontrolujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale čo v tých nešťastných prípadoch, keď v čerešni alebo slivke červík bol už dosť dlho a je plná jeho hovan? To už sa predsa nedá nevšimnúť si...
Ale ani doma som žiadneho nevidela, tak neviem...
dokonca mám traumu z detstva a teraz ani čerešne nejem bez toho aby som ich rozrezala. Všetko rozpolujem a kontrolujem.