Takže, chystá sa niekto na akciu "Frozen people" v sobotu v Bratislave?
Ak by niekto nevedel o čo ide, v skratke - skupina ľudí na určitom mieste (v tomto prípade na Hviezdoslavovom námestí) robí úplne normálne veci, prechádza sa, zaväzuje si šnúr
To som niekomu posielala, aby vedel "jak na to" (názorná ukážka a nejakým spôsobom som trošku vymenila linky.. Teraz ale vyzeráme všetci jak schizofrenici keď to vymenili, každopádne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A neviem ešte kto všetko!!!
Rýchlo to dajte preč.. plííííís
Teraz môžem sotva čakať, aby sa niekto vyjadril k téme
Bolo to v TT,a tam bola chyba tá,že stáli proste desiati v skupinkách a tak,že to bolo také neprirodzené,tak ja len aby ste sa tomu vyvarovali
A potom čakám video
A jéééb ten návod Neviem sa prestať smiať
myslíš niečo takéto? to robil aj kamarát..
inak to prvé video je tiež dobré
Kokoos, to by bola jaká bávka Ale si neviem predstaviť, že sa tam nikto nesmial
Ale nápad to je dobrý
ĎAKUJEM!
to prvé video... aaaaaaaaaah
a bude to? hmmmmm.. jedine ze by som bola zrovna v blave kolko je predbeznych ucasnikov?
Veru že bude! Prídi!! No cez 2000 ľudí dalo, že sa zúčastní, ale ja podľa mojich skúseností z takýchto akcií tipujem tak stovku, možno 150
To som niekomu posielala, aby vedel "jak na to" (názorná ukážka a nejakým spôsobom som trošku vymenila linky.. Teraz ale vyzeráme všetci jak schizofrenici keď to vymenili, každopádne
ADMIN ĎAKUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!