@stenatko Hm.. no ja neviem, tak dopodrobna som to neskumala.. Ale tak, co si myslis? Ze tam, kde ona zije, maju AVON ci GARNIER? No ja neviem, ale trufam si povedat, ze najskor nie.
@stenatko A co si myslis? Ze stacilo, keby sa umyvala? Prosimta, nechcem vediet, ake svinstva maju vo vode tam, kde ziju.. a ci VOBEC maju dostatok vody. A myslim, ze tu, co maju, omnoho radsej zuzitkuju na konzum, nez na drahe plytvanie. Ja myslim, ze to ale urcite musi byt nejaka kozna choroba (a nechcem klamat, ale tusim, ze som o tom nieco aj kedysi citala). To neexistuje, aby cloveku taketo veci "rastli" po tele, aj keby sa patdesiat rokov neumyval. Plus si este vezmi tu uroven hygieny, ktoru tamti ludia vobec maju k dispozicii. Takze tak.
chudatko to je nechutne! :´( dufam ze tomu cloveku pomozu aby sa vyliecil. urcite bol hrozne chory! :/ chudatko! posielam mu moooc usmevou aby sa z toho dostal! SMILE SMILE SMILE!
keby že s tým urobí niečo tak pred 10 rokmi keď to začalo, tak by nemal teraz taký problém pardón ale ľudia si zvyčajne za všetko môžu vlastnou hlúposťou
a čo ste čakali v genetickom inžinierstve tohto storočia? nič už nie je čisto prírodné. všade samý odpad a degenerácia. nikdy v živote sa takéto veci nediali až po svetových vojnách, kedy ľudia dosrali všetko čo sa len dalo. tak nech si znášajú nekonečné následky za svoju hlúposť a aroganciu voči životu a prírode!
@chidori to nieje úplne pravda akurát vtedy nebola medicína na takej úrovni aby ľudia z tak vážnymi genetickými poruchami prežili. Vlastne nebola ani TV. Navyše toto zrejme ani nieje genetická porucha myslím že som už človeka z niečim takým v počiatočnom štádiu videl. Vlastne mi to trošku pripomína Lepru.
@james144 keď nebola taká medicína neboli ani také poruchy. Ani neexistujú nejaké záznamy, že by pred vojnami existovali degenerovaný ľudia v takom počte. Nikde nenájdeš narodené dieťa s troma rukami, alebo bez tváre. V Kórei po zásahu amerických vojakoch jedovatým plynom cez 2. svetovú vojnu, sa doteraz rodia degenerovaní ľudia. Deti bez nôh, bez očí, postihnutí. V Ukrajine má to isté, po výbuchu. Alebo v Japonsku, po zhodený bômb. Či jadrové pokusy Francúzov v Tichomorí. Nič také sa nikdy nedialo. Len prišli vojny a prišli i nové vynálezy deštrukčného charakteru, ktoré plnili svoju účel. Ničili. A zrejme zabudli, že niektoré veci sa už napraviť nebudú dať nikdy. A nepomôže ani moderná medicína.
@chidori no samozrejme že za zvýšený výskyt genetických mutácii v černobile môže človek ja som len poukazoval na to že aj v minulosti taký ľudia žili...napríklad v cirkusoch viem že účinkovali ako atrakcie ľudia z genetickými mutáciami.
@james144 ale si vezmi, aký boli tí ľudia. už len ako nejaký div sveta. bolo ich málo, a boli akosi "výnimoční" dnes to je tak ako to je.... vtedy to bolo pojašenou prírodou, dnes je to pojašeným ľudstvom.
@hangtime11 hej pozri ja sa tu vyhovarat absolutne nepotrebujem... preco by som to robila? si pre mna uplne bezvyznamny neznamy clovek ktory o mne povedal ze som pica. pre mna ako aj pre inych ma tvoj nazor nulovu hodnotu. ....no tak som to nevidela na discovery ani nikde ine som o tom nepocula tak som sa normalne spytala a ak kvoli tomu mna oslovujes ""piča"" tak je to vlemi plytke a ubohe
@drejka nie to je v pohode ono ide o to že keď som to písala som bola hrozne nahnevaná na oca.....vtedy som taká...inak by som to hentak určite nenapísala...a som rada že ma niekto sprdol mala si pravdu...
je to taka choroba Sice neobvykla ale existuje A vzdy tu mutacie boli To s umelynami a inymi hovadinamy nesuvisi tie sice skodia ale ne az tak Mimochodom je to dedicne myslim lebo je to porucha kodu DNA ci co ze sa bunky vytvaraju nejak zle...Nieco som o tom dakedy citala....No proste ju potom daly dost do poriadku a o dost sa to zlepsilo....Hej a mimochodom staci sprtat v googli a clovek sa nemusi otravovat s niektorymi debilnymi komentarmi
@1smajlik13 myslíš kmeňové bunky? väčšinou to býva pri rodinnom styku. tak ako sa šírila modrá krv u šľachticov, a potom sa rodili postihnutí. Ale ver mi, že vyše 60% podiel na degenerácii má dnešná doba.
@chidori hej slachticke rody boli plne degeneracie ale toto je rovno vzacna choroba tykajuca poruchy kodu DNA co sposobuje ze namiesto ludskych buniek sa vytvaraju bubky stromu A hej dnesna doba moze za vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@pikao je to reálne, bohužial ale nakoniec 3/4 odstránili, tak vyzeral lepšie...
Toto vyzerá ako pokročilé štádium plesne.
Príbehy ľudí s rôznymi degeneratívnymi chorobami a rôznymi anomáliami dávajú na discovery. Sú aj horšie prípady, ale určite to nie je vtip.
Aj "fuj fuj fuj" mi príde dosť nevhodné..
teraz mi to pripomenulo jeden, ktorý som si tak najviac zapamätala.... o dievčatku, ktoré sa narodilo "bez tváre"...
@darkkizz je to chlap. V akych podmienkach? rovnakou chorobu trpi aj jeden Brit.
Mňa skôr zaujímajú harlekýnske deti.
» en.wikipedia.org/wiki/Harlequin_...
A vobec neuhlasíms tým že vsade davaju umelin a podobne KEd aj davaju tak tie umeliny neskodia tak vela !
Ked si zoberete pred 200rokmi ked neboli ziadne umeliny a pod kolko sa dolzil clovek 40rokov ?
Zamyslite sa