ako tak vidim..to sa neviete vyjadriť?
a to bolo uz strasne daaavno bud som bola skolkarka alebo prvačka..no a sme sa hrali v skolke pobede ked tam nikto nebýval a chcelo sa nam s kamkou srať a nechcelo sa nam ist domov sme sli za roh skolky vysrali sa tam a otierali si riť listami
13 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD toto nas pata ucila xDxDxxD . no sme sa hrali na piesku a stelo sa nam srat a sme šli za školku xDDDDDDDDDD a stakymy lopuchmi či čo to bolo sme si rit utreli .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja si skôr myslím, že keď to na teba tak kruto príde, že ono sa ten záchúdek nejaký nájde
nepamätám si na nejaký silný zážitok.... a keby som si aj, určite si svoje análne tajomnstvá nechám len pre seba
a to bolo uz strasne daaavno bud som bola skolkarka alebo prvačka..no a sme sa hrali v skolke pobede ked tam nikto nebýval a chcelo sa nam s kamkou srať a nechcelo sa nam ist domov sme sli za roh skolky vysrali sa tam a otierali si riť listami
ale k takemuto niecomu by som sa uz neznizila