TOTo je moj nazor na drogi...ked mate okolo seba ludi ktori normalne funguju a premislaju a raz tizdenne si vibehnete na jointa tripa hubi alebo koleso neni to fetovanie...ale nieco ine na rozdiel od najebanich ludi na namesti vikrikujucich slovensko a hl
suhlasim s tebou. to fetovanie nieje. ti zebraci co hrabu peniaze zo zberu zeleza na piko, tak to su fetaci. a ludi co vyrabaju doma piko z pseudoefedrinu aka modafenu, tak streilat do hlavy. varila mysicka
"ale nieco ine na rozdiel od najebanich ludi na namesti vikrikujucich slovensko a hladjaucih koho bi zmlatili"
no neviem.. je jasné, že u ľudí alkohol popúšťa uzdu.. ale to nie je o tom, že alkohol samotný by vyvolával tu agresivitu :> ja osobne pijem už roky.. a nie som žiaden piatkový-sviatkový, ale pijem v podstate denne.. a nikdy v živote som nebol z alkoholu agresívny
neviem prečo sa väčšina ľudí tu tvári akože alkohol = agresivita, zelené = halušky, perník = blá blá atď.. všetky tieto drogy majú na každého človeka iný vplyv.. ja osobne som mával zaujímavé stavy z obyčajnej camelky keď som bol ešte benjamínok..
ale k téme.. fajn myšlienka, Flip.. to jednoznačne
15-Dungeo-K tejto otriskanej vete bi som daco cel napisat...Heh niekto sa dokaze zabavit aj bez drog a niekto na to potrebuje drogy, co je zdravsie, je asi jasne..za prve ano drogy su zdraviu skodlive negativne na psichiku a negativne na inych vela veci to vie kazdi aked to necem ta proste poviem len nie...ti si kludne mozes pit mineralku jest zeleninu mozes bez problemov vistudaovat skolu zaradit sa do zivota najst si zenu a krmit deti..podla mna je to uplne ok asi najnormalnejsia schema..ja budem taki isty casom..ale predtim nez sa zacen venovat takimto cinnostiam tak cem abi ked si o 20 rokov spomeniem na mladost mal pocit ze som si ju fakt vichutnal tak ako som cel aj ked ne vsetko bolo pozitivne a spravne..ale o tom je ta skurvena mladost o chibach o hlupostiach o nezodpovednosti o naivite atd..ne seriozne a zodpovedne jednanie budem mat po tridsiatke dost casu necem robit teraz veci ktore budem robit neskor az do smrti..lebo v 50 si asi tripa neslahnem a nepojdem zo zenou a detmi behat do teska a vozit sa na sk8te...chapes co tim cem povedat ja nemam nic proti tomu ked ludia neberu drogy a ziju normalny styl..ale ja osbne sa trochu odlisujem ale pritom fungujem ako kazdi iny..a ktomu ze potrebujem drogy ku zabave..heh..bi si sa velmi divil ze ja sa vim bavit bez hocicoho potrebujem k tomu len fajn ludi a ne drogy...ale ked si ra za cas drbnem napr trip a viem s tim robit{sett Setting+dobry ludia}tak je to fakt husta vec na ktoru budem spominat ete dlho a ujebavat sa na to..to asi tak secko
Hehe kokso, ale to by normalne chcelo vydat nejaku publikaciu s informaciami o "drogach" lebo to co tu na slovensku panuje ake dezinformacie a matuce nazory este z cias komunistov.. to je zlee .
s tou publikaciou to neni zly napad aspon bi sa zavreli papul seckich tich kretenov ktori maju svoj na drogy akurat od babky alebo mami ktora im cely zivot hovorila ze drogy su zle..a oni to posuvaju dalej..jak hovoris ciste komunisticke haluze ..
Ste to tu tak kvalitne popisali, ze mi nenapadne uz nic trefnejsie len spomenut moju oblubenu frazu o drogach. Droga je dobry sluha, no zly pan
Rad stretavam ludi s racionalnym pohladom na vec, a hlavne ak su to drogy.
Co sa tyka zabavy bez drog. Patrim k obcasnym uzivatelom, no nikdy som s tym nemal nejaky problem. Mozno preto, ze som extrovert. Suhlasim s Flip-om, stacia mi ty spravni ludia a nie je ziaden problem. Dokonca mam pocit, ze drogy z dlhodobeho hladiska zlepsuju veci ako kreativita ci spolocenske vztahy...co sa hodi, ak sa clovek nechce nudit. Takze bezproblemov sa bavim i bez nich, no preco sa obcas nezabavit kvalitnejsie, aby bolo neskor na co spominat
podla mna je kazda droga na nieco ine...a ked ju clovek uzije v spravnom mnozstve..(nie ze by sa mal krotit)..a zo spravnimy ludmi...je to popicofka 1. triedy... ...
Ked som videla nadpis tejto diskusii, som sa ju az bala otvorit Myslela som, ze ta tu bude kazdy zdrbavat, a hovorit otrepane frazy, ake su drogy zle(uzasne je to najma od ludi, co ich nikdy nevyskusali ale idu poucovat...),ako to tu na Burdzi byva.Ale teda zmylila som sa poriadne, normalne som prekvapena fest...Vidim, ze je tu konecne aj zopar realisticky zmyslajucich jedincov..
A inac, plne suhlasim s 90% vyslovenych nazorov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale určite sú ľudia, ktorí sa kvôli tomu o teba môžu báť
napríklad rodičia to len ťažko pochopia
no neviem.. je jasné, že u ľudí alkohol popúšťa uzdu.. ale to nie je o tom, že alkohol samotný by vyvolával tu agresivitu :> ja osobne pijem už roky.. a nie som žiaden piatkový-sviatkový, ale pijem v podstate denne.. a nikdy v živote som nebol z alkoholu agresívny
neviem prečo sa väčšina ľudí tu tvári akože alkohol = agresivita, zelené = halušky, perník = blá blá atď.. všetky tieto drogy majú na každého človeka iný vplyv.. ja osobne som mával zaujímavé stavy z obyčajnej camelky keď som bol ešte benjamínok..
ale k téme.. fajn myšlienka, Flip.. to jednoznačne
Tu sa ukáže každého rozum - či sa naebe, či je triezvy atď.
A potom si môžeme utvoriť o dotyčných mienku
Rad stretavam ludi s racionalnym pohladom na vec, a hlavne ak su to drogy.
Co sa tyka zabavy bez drog. Patrim k obcasnym uzivatelom, no nikdy som s tym nemal nejaky problem. Mozno preto, ze som extrovert. Suhlasim s Flip-om, stacia mi ty spravni ludia a nie je ziaden problem. Dokonca mam pocit, ze drogy z dlhodobeho hladiska zlepsuju veci ako kreativita ci spolocenske vztahy...co sa hodi, ak sa clovek nechce nudit. Takze bezproblemov sa bavim i bez nich, no preco sa obcas nezabavit kvalitnejsie, aby bolo neskor na co spominat
to ja som napriklad este nikdy sam nehulil pretoze to neni o tom ze si musim dat davku ale o tom ze sa chcem zabavit s partiou...
mladost je na to aby si mal v starobe na co spominat..a nie lutovat ze si nic neprezil!!!
Ako vidim je tu jeden kokot z Blavy . A to co si pisal by mali robit tebe .
(nic v zlom)
A inac, plne suhlasim s 90% vyslovenych nazorov...