Ty si to, že miluješ futbal, zistil až teraz? Veď ty si prepásol 16 rokov. Teraz to fakt už vyzerá len na partiu chalanov v telocvični, ale ak by si bol ako-tak dobrý, nie je podľa mňa problém navštíviť tréning nejakého provinčného FK a povedať o tvojej túžbe hrať za nich súťažne. Podľa mňa sa na teba každý tréner takého mužstva rád pozrie, veď čo keby si bol z neba padnutý talent?
Ja som futbal hrával najprv v škôlke, potom na ZŠ si ma už vybrali do žiackeho tímu, nasledoval dorast, muži a potom to všetko meniskus ukončil. Teraz už hrávam s chalanmi len rekreačne, pre zábavu, raz do týždňa + nejaké turnaje.
mal by si zajsť do nejakej dediny kde sa hrava futbal a pomaly tam nema kto hrať,kamarat tak chyta,nič netrenuje,chodi do roboty a v nedelu chyta v brane.
pri nich mas odkaz na kluby, telefonicky sa opýtaj, kedy mávajú tréning a či sa nemôžeš prísť naň pozrieť a je to. Ale keď s teba bude nový Hamšík 1% z príjmu mi budeš posielať na účet, ok?
@axary no ja ti mozem povedat ze ja hram IV. ligu, a tiez uz k nam dosli aj starsi chalani co nehravali, a minimalne na treningu im trener sancu da, necha ich s nami trenovat... ale uz dostat sa do zostavy je o dost vacsi problem aj v tejto lige.. neviem no
tak šanca je vždy, ak nie si totálne drevo a nemáš čaptavé a krivé nohy Určite aj v tvojom okolí sa nájdu nejaké kluby v nižších (alebo na začiatok v najnižších) ligách, ktoré majú nedostatok hráčov. Z vlastnej skúsenosti som niečo podobné zažil, keď k nám (5.liga) prišiel 20 ročný chalan, ktorý nikde predtým nehrával. Keďže sme mali málo obrancov, tak ho tréner zobral a začal s nami trénovať, asi dve sezóny sedel len na lavičke, sem tam si aj zahral v posledných minútach, keď sme vyhrávali. Dosť sa ale snažil na tréningoch a po tých dvoch sezónach prišla zaslúžená odmena, dostal sa do základu za dlhodobo zraneného hráča a odohral celú minulú sezónu a dokonca vôbec nie zle, všetkým ukázal že na to má a teraz s ním počítame ako so stabilným členom základnej zostavy.
Takže rada pre teba, určite nie je neskoro začať, len makaj, trénuj, buď trpezlivý, ak budeš poctivo chodiť na tréningy, tak sa ti to podarí, ale v top ligách si už nezahráš aj keď kto vie A odporučil by som ti zamerať sa na nejaký defenzívny post, kde môžeš byť platným viacej bojovnosťou, ak nie si na vysokej úrovni po tej technickej stránke...
trochu neskoro ale lepsie ako vobec.. ked si nikdy predtym nesportoval pravidelne ani nic podobne tak najprv zacni pravidelne behavat lebo predpokladam ze s kondickou si na tom dost mizerne a ta ti bude veru chybat..
chlapce skus futsal... zozen partiu chalanov a daj sa do toho skusit to moze kazdy tiez som s futsalom zacal len teraz... len... treningy a kondicku treba...
absolutne necakam ziadne vysoke uspechy, tie dosahujem v praci
kondicka by sa aj nejaka nasla, zvykol som pravidelne bicyklovat... takze vyzera to tak, ze sa cez zimu budem snazit dohnat kondicku a potom sa pojdem pozriet na nejaky trening..
ale fakt sa bojim toho, ze tam dojdem a oproti tym chalanom z 6. ligy budem absolutne drevo
pocuj ja mam 21 rokov a isiel som hrat siedmu ligu len tak z pici... a povedali ze mozem chodit ale ja zase uz 6-7 rokov zavodne plavam cize ja vydzim secko..... ale nevim no mna to nejako nebavi....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ja som futbal hrával najprv v škôlke, potom na ZŠ si ma už vybrali do žiackeho tímu, nasledoval dorast, muži a potom to všetko meniskus ukončil. Teraz už hrávam s chalanmi len rekreačne, pre zábavu, raz do týždňa + nejaké turnaje.
» www.sportoviska.sk/futbal/bratisla...
pri nich mas odkaz na kluby, telefonicky sa opýtaj, kedy mávajú tréning a či sa nemôžeš prísť naň pozrieť a je to. Ale keď s teba bude nový Hamšík 1% z príjmu mi budeš posielať na účet, ok?
Takže rada pre teba, určite nie je neskoro začať, len makaj, trénuj, buď trpezlivý, ak budeš poctivo chodiť na tréningy, tak sa ti to podarí, ale v top ligách si už nezahráš aj keď kto vie A odporučil by som ti zamerať sa na nejaký defenzívny post, kde môžeš byť platným viacej bojovnosťou, ak nie si na vysokej úrovni po tej technickej stránke...
držím palce
absolutne necakam ziadne vysoke uspechy, tie dosahujem v praci
kondicka by sa aj nejaka nasla, zvykol som pravidelne bicyklovat... takze vyzera to tak, ze sa cez zimu budem snazit dohnat kondicku a potom sa pojdem pozriet na nejaky trening..
ale fakt sa bojim toho, ze tam dojdem a oproti tym chalanom z 6. ligy budem absolutne drevo