Páčia sa vám autá,ktoré naberajú tak trochu futuristický zjav? Napríklad citroen gt concept ,Ford evos, Bmw m1,Lexus Concept LF-LC a rôzne iné koncepty.Ja osobne si myslím,že niektoré takéto autá pripomínajú skôr rakety ako autá
vystrelky typu honda civic alebo toyota prius az tak nemusim, ale pacia sa mi - na svoju dobu "vystrelky" mustang 67, mazda rx7, a mitsubishi galant 8 generacie EA0
@jaro1991 Musím s tebou súhlasiť,mitsubishi galant je veľmi pekné auto ..Vlastne si myslím,že väčšina mitsubishi áut je pekných..Či už eclipse alebo mitsubishi evo VII. sa mi napríklad veľmi páči
napríklad ten for evos je celkom pekný, a to bmw m1 je tiež v pohode, len sa mi nepáči ten špicatý predok.. a ten lexus je pekný ale nepríde mi veľmi futuristický - hodnotím to čo mi vyhodilo v googli
@iwushica no ja som na koncepty a veľmi málo známe individualistické autá zaťažený dosť, ale tie Citroen, Ford aj BMW sú prehnane futuristické aj pre mňa. Navyše je jasné, že napríklad ten tak často používaný "lietadlový" interér, ktorý teraz nepochopiteľne a zbytočne špatí už snáď každý koncept, sa v dohľadnej dobe určite masovo vyrábať nebude, takže ho na fotky dávajú zbytočne (aj tak predsa chcem mať v aute pocit, že šoférujem auto, nie sa hrám na pozemného pilota). Lexus z môjho pohľadu futuristický nie je, LF-LC má byť lacnejšia a dostupná verzia existujúceho superšportu LF-A, ktorého konceptová kabrio verzia LF-A Roadster /img dolu/ patrí medzi jedny z mojich najobľúbenejších áut vôbec).
A mám rád veľmi veľa starých aj nových áut bez rozdielu. Tie bezducho "masovo" obľúbené ako Veyron, Rolls-Royce, Bentley, Porsche, BMW M-ká, Audi RS-ky či najnovšie Ferrari/Lamborghini medzi nimi ale rozhodne nie sú.
Tak Veyron sa nepáči absolútne ani mne,presne to na mňa pôsobí takým raketovým (nie však futuristickým) dizajnom..Rolls-Royce taktiež nie,tie predky mi prídu absolútne nevkusné,Porsche je mi jediné sympatické Cayenne turbo S ..Ale zasa bmw mr e46 je moja srdcovka a audinky..no tie sa mi celkom páčia..Skôr uprednostním klasické autá a staršie modely
@iwushica rád by som veril, že Cayenne je dobré auto, ale jediné využitie, ktoré doteraz experiencujem, je kupovanie 25-ročným fiflenám randiacim s pracháčmi, ktoré sa najprv otŕčajú na križovatke a potom rozosmievajú pri pokusoch zaparkovať. Superšport na fakt ostré jazdenie to s ľubovoľným počtom koní nebude, na luxusné veľké auto s až veľmi svižným predbiehaním v pohode stačí aj menej, ako 500+ HP (a aspoň netankuješ v každej dedine), no a do reálneho terénu je dobrá asi len Lada Niva a možno ešte zopár výnimiek z celej dnešnej wannabe-SUV triedy.
(Nič proti ženám-šoférkam, ktoré sú v tom dobré - keby som vedel jazdiť a parkovať ako mama, tak som totálne spokojný a nič viac sa nepotrebujem učiť).
E46 je ešte fajn - v tom vymenovaní "BMW M, Audi RS atď." myslím hlavne fanúšikov, ktorí v momente, ako vyjde nový model (čohokoľvek - Aventador, 458 Italia, E90/F30, ďalší Veyron SuperHyperUltraMegaSport...) okamžite začnú fandiť len tomu novému a na generačného predchodcu sa prakticky za sekundu vykašlú. To nie sú fans, ale mainstreameri, ktoým sa páči to, čo všetkým.
Ja tiež mám rád napríklad aj konkrétne (síce nie až tak staré) Ferrari - 1999' 360 Challenge Stradale a 2004' 612 Scaglietti - no na ich successorov (430 a 458, resp. FF) som jednoducho "len tak automaticky" neprešiel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
napríklad ten for evos je celkom pekný, a to bmw m1 je tiež v pohode, len sa mi nepáči ten špicatý predok.. a ten lexus je pekný ale nepríde mi veľmi futuristický - hodnotím to čo mi vyhodilo v googli
A mám rád veľmi veľa starých aj nových áut bez rozdielu. Tie bezducho "masovo" obľúbené ako Veyron, Rolls-Royce, Bentley, Porsche, BMW M-ká, Audi RS-ky či najnovšie Ferrari/Lamborghini medzi nimi ale rozhodne nie sú.
(Nič proti ženám-šoférkam, ktoré sú v tom dobré - keby som vedel jazdiť a parkovať ako mama, tak som totálne spokojný a nič viac sa nepotrebujem učiť).
E46 je ešte fajn - v tom vymenovaní "BMW M, Audi RS atď." myslím hlavne fanúšikov, ktorí v momente, ako vyjde nový model (čohokoľvek - Aventador, 458 Italia, E90/F30, ďalší Veyron SuperHyperUltraMegaSport...) okamžite začnú fandiť len tomu novému a na generačného predchodcu sa prakticky za sekundu vykašlú. To nie sú fans, ale mainstreameri, ktoým sa páči to, čo všetkým.
Ja tiež mám rád napríklad aj konkrétne (síce nie až tak staré) Ferrari - 1999' 360 Challenge Stradale a 2004' 612 Scaglietti - no na ich successorov (430 a 458, resp. FF) som jednoducho "len tak automaticky" neprešiel.
Spomedzi fakt starých áut hlavne