dala som ju a cítim sa jak pán zvládnuť sa dá určite, lebo ja som fyziku nikdy nijak v láske nemala a začalo ma to aj celkom baviť, jak som sa to učila... základom je neučiť sa to naspamäť (ano, aj takých poznám)
mala som chvalabohu len jeden semester. dala som na C, a to som vedela naspamäť všetkých asi 20 príkladov s postupmi na 2-3 A4ky... vážne neviem, ako som sa vtedy hecla k tomu, aby som sa to naučila naspamäť, keďže to nikdy nebola moja silná stránka... proste 2 dni som nad tým plakala, doslova, 24 hodín som sa to úplne drtila, spravila skúšku, a za pol dňa to všetko kompletne zabudla.
btw veľmi by som nedávala na super rady starších, ktorí ti povedia aký je nejaký predmet/profesor strašný, hnusný a neviem čo zatiaľ mi tí, ktorí mali byť podľa všetkých najhnusnejší, prišli najnormálnejší a najľudskejší
dost tazka bola, aj preto ze som nebol na ziadnej prednaske a cvicenia som prespal, dostal som 2* Ecko ale som spokojny na to ze som sa to cele naucil sam.
@mrg hlavne neber vzdy vazne "starsich studentov", lebo casto su to take pripady ze maju problem so vsetkym a potom strasia mladsich. aj mna strasili a niekedy aj bezdovodne, mimochodom niektory z tych "starsich" su teraz v nizsom rocniku nez ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
uz ju v zivote mat nebudem