Zdravim je tu niekto kto vystudoval vysoku skolu odbor fyzioterapia? Chcem len vediet kde ste studovali a ci ste sa uplatnili v odbore v zamestnani, pripadne ake je to tazke, dakujem
Ja ešte študujem ale nie VŠ ale nadstavbové štúdium na zahradníckej. Ťažké je to asi len vtedy, ak ťa to nezaujíma. A čo sa týka uplatnenia, platovo (v tabuľkách sme braní ako VŠ, takže či diplom alebo bc, v plate to neuberie ak ide o uplatnenie v nemocniciach) a stále sa stretávam s tým, že diplomovaných fyzio berú ako viac samostatných a pripravených do praxe. Osobne si myslím, že to závisí od jednotlivca, ale tento názor sa tak stále omiela od rôznych zamestnancov nemocníc. Hádam som nejak pomohla.
@vampiresister666 Dakujem pekne. To je super, mohla by si mi prosim ta povedat ako to funguje na tom nadstavbovom studiu? Myslim dlzku trvania studia a podobne co to obnasa
@mj789 jasné, je to denne studium (ak potrebujes schvalia ti aj individualny ak si vrcholovy sportovec alebo tak) trva to tri roky, no a treba tam chodit je tam vela praxe a cvika, takze na tie musis chodit aj keby si mal individualby. Ked tak si kukni stranku www.szsbaza.sk pridi na DOD a mozes sa tam pytat tiez vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty