Nazdarte, chodíte niekto, resp. poznáte niekoho, kto chodil na fyzioterapiu? Celkom som dávala nádej tomu, že by som sa na ňu prihlásila, ale zistila som, že v prvom ročníku tam je aj chémia, ktorú ja neľúbim. Tak by som chcela vedieť, či je tam tá chémia
ďakujem (už bez irónie) ale som z toho hrozne podráždená, lebo celý život som vlastne vedela, čo chcem robiť, ale teraz, keď už mám len týždeň na rozhodovanie, sa mi to zdá ako blbosť, tak hľadám alternatívy
Chod na to,podla mna to je dobra skola a ta chemia ked je len jeden semester nebude tazka, neboj urcite to zvladnes a ked si na to, vzdy chcela ist, tak nemas nad cim rozmyslat ja som si tiez chcela podat prihlasku, ale nakoniec som isla na nieco ine.
@milgamman nie práve .. ja som vždy chcela študovať jazyky, ale v poslednej dobe mi to už nepríde ako najlepší nápad :/ tak ešte rozmýšľam nad tou fyzioterapiou a matfyzom ešte
aha jazyky su podla mna stale super a budes mat s tym aj uplatnenie, pokial nejde napr. o mainstream anglictinu ktorou uz hovoria skoro vsetci jazyky, fizio a matfyz- celkom siroky vyber... a na matfyz by si vazne isla? To by si vedela??
@milgamman no ja som vždy mala rada jazyky, matiku a na gympli už aj bio ... takže preto taký široký výber a aj preto som teraz úplne v koncoch, lebo sú to fakt rozdielne smery :/ ale veď mám ešte týždeň, to je pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a nz