keby to nebolo take hrozostrasne, okamzite ked by vymysleli dopravny prostriedok, ktory dokaze dosiahnut aspon 0,9999999999999999999999999 rychlosti svetla, sla by som hladat.. taketo veci ma fascinuju. ale poznate knihu od G.J.Leščenka? to je nejaky predseda ustavu pre skumanie UFO v Rusku a on pisal o vselijakych veciach.. ze mimozemstania uz kontaktuju ludi, ale vyberaju si ich starostlivo.
Verím že niekde ešte niečo živé je ale nemusí to byť vôbec podobná forma života na zemi - môžu mať úplne inú štruktúru buniek - nemusia sa skladať z atómov - čiže vôbec ich nemusíme vnímať ako živé bytosti - kto vravel že ufóni majú dlhe krký?? To je blbosť - veď vzhľad ufónov ktorých vidím v amerických ,,superfilmoch,, si vymisleli iba oni - to nemusí byť vôbec pravda.
vzhlad mimozemstanov ci uz ide o americky film alebo nie nevysiel z prsta scenaristu len tak. je dost pravdepodobne ze budu mat tiez oci,ruky,nohy,traviaci trakt atd atd. vecsinu z tychto atributov musi mat kazdy zivocich. oci trebars na lokalizaciu seba v priestore,koncatiny na pohyb a manipulaciu predmetov,trakt na ziskavanie energie atd atd.
to ze castokrat sa v scifi filmoch zobrazuju mimozemstania ako fyzicky slabe bytosti s velkou hlavou a ocami ma tiez svoj vedecky podklad. rovnako ako clovek naplneny intelektom nepotrebuje vyuzivat uz ziadnu zo svojich prvotnych zbrani ktore mu pomohli prezit a evolvovat az do dnesneho stadia(silu,rychlost,zuby,pazury) tak aj mimozemstania za predpokladu ze sa dostanu az na zem..teda zvladli technologie na urovni medziplanetarneho cestovania sa predpoklada ze budu mat ochabnute telo a rozvinuty intelekt..teda rozum..teda objem mozgu - rovnako ako je to u dnesneho cloveka ktory uz nevladze ani len dobehnut na autobus ale zato vie klamat..
sme jedinecni..a jedini..v celom ooooobrovskom vesmire sme sami...keby si to predstavim tak sa skor zhrozim ako pri predstave ze su tu aj ine formy zivota..
cervie diery, alebo einsteinov-rosenov most je hypoteza, podla ktorej je mozne vytvorit akysi tunel v casopriestore...ak poznas film a serial hviezdna brana, tak tu bola vyuzivana cervia diera na cestovanie po galaxii rychlostami daleko presahujucimi rychlostami svetla...o par mesiacov sa ma spustit novy urychlovac castic a mozno vznikne cervia diera...
prečo? on je síce génius, ale možno niekde robí chybu... a ak aj nie, niekedy sa aj 1000 vedcov môže zhodnúť a 1001. sa na vec pozrie z inej strany a objaví nezrovnalosť, kt. sa ukáže ako pravdivá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
....chcem aby ma kontaktovali !
to ze castokrat sa v scifi filmoch zobrazuju mimozemstania ako fyzicky slabe bytosti s velkou hlavou a ocami ma tiez svoj vedecky podklad. rovnako ako clovek naplneny intelektom nepotrebuje vyuzivat uz ziadnu zo svojich prvotnych zbrani ktore mu pomohli prezit a evolvovat az do dnesneho stadia(silu,rychlost,zuby,pazury) tak aj mimozemstania za predpokladu ze sa dostanu az na zem..teda zvladli technologie na urovni medziplanetarneho cestovania sa predpoklada ze budu mat ochabnute telo a rozvinuty intelekt..teda rozum..teda objem mozgu - rovnako ako je to u dnesneho cloveka ktory uz nevladze ani len dobehnut na autobus ale zato vie klamat..
a prave preto mi treba 0,9999999999999999999999999999999 rychlosti svetla by som tych milion rokov neletela
mno ktovie co je pravda
..