Po viacerych udalostiach menim nazor na Galka a SaS, vyzera to tak, ze to je jedina ferova strana. Ostatni zlodeji kuju spolu(smer, sdku, kdh, mosthid...).
Vyzera ze odhalil obchodiky politikov a takto skonci clovek ktory je hrdina, lebo jedi
Nemiešal by som LSNS a SaS, to sú úplne odlišné strany a tiež by som to tu nejako nerozoberal. Každý kto sleduje tento prípad, má svoj vlastný rozum a sleduj Galka už od začiatku si vie urobiť pohľad na to, ako to pravdepodobne je, aj vzhladom na udalosti a kredit jednotlivých "starých" politických strán.
SaS sa uz pri hlasovani o eurovale zachovala, tak ako slubovala od zaciatku. Galko len potvrdil, ze je to cestna neskorumpovana strana, ktoru Slovensko potrebuje ako sol.
Samozrejme my sme narod jebnuty a preto mame radsej radi zlodejov, vrahov a ritolezcov.
@matheusko kto by ti dal pracu, keby nie podnikatelia myslis, ze stat by ta krmil donekonecna?
@patricino a si si istý že nevoliš? .... každopádne.voliš i keď nepristúpiš k volebným urnám. A to by si mal kazdy uvedomiť, koľko je takých ktorí "nevolia" a ich hlasy sa pripočítajú chujkom vo vláde, a potom prečo sa ich nedokážeme zbaviť. Radšej by som pohla zadkom a šla vybrať aspoň menšie zlo. Nevolíš dnešok ale buducnosť. Nebuďme egoisti :/
@popoluska15 ake menšie zlo vždy je to to isté je to môj hlas a ja som sa rozhodol ho nikomu nedať to že tie svine to už rozdeľujú po svojim mňa netrápi
To svedčí o všetkom. Nechce sa mi tu nejaké veľké politické diskusie viesť, ale zrovnávať ĽSNS s SaS... a SMER dávať do jedného vreca s Most-Híd, tak to je už na mňa moc.
@tommyhot je pekne ze aj trochu zamestnavaju ludi, ale stale je medzi nimi plno smejdov.
Skoro kazdy politik podnika ... nepriamo, vacsinou je vsetko vedene na clenov rodiny. To ze v SAS je par znamejsich mien z podnikatelskej sfery nieje problem a nevrha to na SAS zle svetlo. SASka sa javi najserioznejsie. Prave ostatne strany su tak trocha odpad, je tam plno podnikatelov, su tu tie strany uz dlho a vyzera to u nas takto prave kvoli nim.
@matheusko hlavny rozdiel medzi SaS podnikatelmi a inymi podnikatelmi v parlamente je ten, ze poslanci SaS mali majetky davno pred tym nez isli do parlamentu. Ale tieto politicke zdochliny co tam su uz desiatky rokov robili cely zivot velke hovno a do politiky isli len s jedinym cielom. SaS kradnut nemusi, oni maju penazi kolko potrebuju a zatial este nie su nauceni zrat z koryta. Dufam, ze sa to ani nenaucia.
kazdy mudry a rozumny clovek, ktory aspon trochu rozumie politike a hlavne vie rozoznat pravdu od klamstva, populizmu, zavadzadania, ma svedomie a chce konecne spravit nieco dobre pre nase Slovensko bude volit SAS alebo aj nejaku inu stranu ale urcite nebude volit SMER, SDKU, KDH,SNS....no len skoda ze na Slovensku je takychto ludi malo(a to ja som bol kedysi zastancom a volicom SDKU no teraz sa mi normalne hnusia ).........len tolko som chcel
@patricino keby bolo takých ako ty väčšina mame pekný čurbes z politiky a z celej krajiny....aj ked "svoj hlas" nedáš ....budeš ním aj tak ovplyvnený ....ale keď nám to je jedno však?..... môžeš byť rád že maš vôbec možnosť voliť a že sa vôbec dosiahlo aby občania mohli voliť ..a takto si to nevažia...toť vsio
Ja poznam Galka osobne, a je to dobry clovek - a vzivote by nehrabal pre seba. On ako jediny v politike sa mi zda, chce urobit nieco dobre pre Slovensko, ale aj tak zo stolicky MO by sa mu to nepodarilo. Nieco nasiel, nechcel povedat co - preto bol radsej vyhodeny za taku kravinu. Ma dobru manzelku, a dve pekne a mudre dcery, peniaze su mu na nic. Ludia to stale nevedia pochopit, ze ked budu volit Ficka, nic nam nepomoze, ba naopak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Teraz len každý ukazuje svoju pravú tvár.
Samozrejme my sme narod jebnuty a preto mame radsej radi zlodejov, vrahov a ritolezcov.
@matheusko kto by ti dal pracu, keby nie podnikatelia myslis, ze stat by ta krmil donekonecna?
To svedčí o všetkom. Nechce sa mi tu nejaké veľké politické diskusie viesť, ale zrovnávať ĽSNS s SaS... a SMER dávať do jedného vreca s Most-Híd, tak to je už na mňa moc.
Aj ten link z topky.sk bude určite super
Skoro kazdy politik podnika ... nepriamo, vacsinou je vsetko vedene na clenov rodiny. To ze v SAS je par znamejsich mien z podnikatelskej sfery nieje problem a nevrha to na SAS zle svetlo. SASka sa javi najserioznejsie. Prave ostatne strany su tak trocha odpad, je tam plno podnikatelov, su tu tie strany uz dlho a vyzera to u nas takto prave kvoli nim.