Tá časť, kde zabili Jofreyho bola dobrá, ale inak sa tam skoro nič nedeje. Vlastne ani v prvých troch sériach sa toho veľa nestalo, iba minimum zvratov a napínavých situácii.
Najviac ma sklamala smrť Joffreyho, aj keď veľa ľudí mu tu smrť prialo, ale bola to jedna z najzaujímavejších a najlepšie zahraných postáv. A najviac ma potešila postava Ohařa v 4. serií
Smrť Joffa bola dobrá, hlavne ten jeho výraz. A prišlo mi divné to že tam hneď ukázali kto ho zabil. A ešte v 4. časti bol dobrí ten koniec aj keď neviem ako to chcú zakomponovať do toho deja a čo budú s tým dieťaťom robiť. Proste celkovo je to dobré a už sa teším na smrť starého Tywina Lannistera.
tiež mi to pride nejake zdochnute, smrt Joffreyho ma potesila ale ked tak rozmyslam tak je to tam mtve bez neho nema kto robit zlobu
4.cast bola nudna dost, dufam ze to bude lepsie
a chcem uz aby Arya niekam dosla, nie len stale bludia kade tade, nech sa uz ostatni dozvedia ze je nazive sakra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
4.cast bola nudna dost, dufam ze to bude lepsie
a chcem uz aby Arya niekam dosla, nie len stale bludia kade tade, nech sa uz ostatni dozvedia ze je nazive sakra