@Demoniqangel čo mi pripomína že by sme si niekedy mali zahrať, hm?
@tommy851 však dobre že ho nenávidíš, ale čo také ti urobil že z toho jazyka robíš krypla? Btw. fakt, píš po anglicky, hybaj spíkovať, už sa teším jak ťa z°ebeme aj za AJ, lebo mám pocit, že to nebude v jazyku chyba, ale v tebe.
@mielikki Len vďaka tomuto fóru viem o tom tvojom blogu!!!
@mix ja mam slovensky jazyk preto v prdely pretože sa menil tolko krat že sa to neoplatí, môžeš každú chvíľku čakať čo za kravinu zas zmenia. Niekedy na zakladnej som ho ovladal no teraz ho mam v paži.
@11 : serem sojove kocky prave od smiechu : prepáč že ti riešime slovenčinu keď sa jedna o anglicke slovo ktore si poslovenčinoval a aj to mimo šetkej logiky
@icevanilla konečne niekto normálny U mňa tak isto len ja mmorpg hrávam iný štil ako je wow, napríklad The Elder Scrolls 5: Skyrim, aj keď mam pocit že poslednú dobu sú hry skôr sklamanie ako zážitok.
ja tiez hravam hry, mam rada hororove aj akcne(Silent Hill, Amnesia, Medal of Honor, Far Cry 3 atd.... ). predtym som hravala aj Sims,ale uz som z toho vyrastla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Hrávam Pokémona, Simsa, Solitare a bola som nadšená z OFF. O posledom som dokonca nadšene napísala blog.
A vôbec, načo sa pýtaš takúto otázku špecifikovanú výlučne na jedno pohlavie?
ffs
daj si hintú pandu bojovú zo 6. série pokémonov
(mám o tom blog, prečítaj si a zahraj si)
kung-fu pandu mám na háku
Najradšej mám Heroes of Might and Magic! Trojku.
@tommy851 však dobre že ho nenávidíš, ale čo také ti urobil že z toho jazyka robíš krypla? Btw. fakt, píš po anglicky, hybaj spíkovať, už sa teším jak ťa z°ebeme aj za AJ, lebo mám pocit, že to nebude v jazyku chyba, ale v tebe.
@mielikki Len vďaka tomuto fóru viem o tom tvojom blogu!!!
@15 *v prdeli, toľkokrát
Podľa mňa si ho nikdy neovládal
@18 žily, mäkké