kupila aj viackrat a je dost nahovno, ze aj ked tu hru nerozbalis a uplne neposkodenu prinesies naspat, neda sa to vratit a este je nahovno, ze ked som sa tam isla spytat na brigadu tak ma vysmiali uplne trapne a odvtedy brloh no
@nicolkaa hmmm, ono ale vies, to by robil kazdy, ze by si zahral hru a vratil by ju, slo by to, ale nie na Slovensku asi. Ale niesi prva co sa stazuje, v Brlohu v pohode vratia cash, alebo si mozes vybrat inu hru ?
tam som kupovala len raz, v hraci mi povedali, ze v brlohu by mi vratili peniaze, ze mam smolu .__. a tak ja som kupila jednu hru ako darcek a nevedela som, ze ten clovek ju uz hral, tak som to proste v neporusenom povodnom baleni isla na druhy den vratit samozrejme, ze keby to uz bolo rozbalene tak by bola celkom hlupost si mysliet, ze mi za to daju naspat peniaze
ne nekupil ale vždy ma to tam ťahalo kúpiť si nejakú pútavú hru na ktorej by som bol istý čas závislý... lenže neviem na prvý pohľad rozoznať kvalitnú hru od bullshit-u a keď si to kúpim tak bude neskoro..
Raz som tam nieco strasne dlho vyberala, som tam bola len ja a plna predajna malych chlapcov a ten predavac bol mily a velmi ochotny, cize znova by ma tam prilakal len ten pristup jeho
To ani neviem ze daka taka predajna existuje, vsetko kupujem cez steam ale v kamennych kupujem prislusenstvo ktore chcem asap a hry ktore milujem ako wowko to vtedy chcem aj krabicku a prilaka ma napr ked su ceny lepsie nez na nete
v hráčovi nič, ten obchod ma neoslovil, fakt radšej brloh.. a na margo steamu a originu, tie hry sa tam neoplatí kupovať, ak majú release date viac ako polroka dozadu, stále ich predávajú za plnú sumu vs. brloh/alza za polovicu,niekedy ani to ne
Hrač nie je dobry obchod... vacsina "manazerov" je takych ako píše @10
aj predomnou jedna starsia zena kupovala hru pre syna(ja som tam bol nieco pozrieť akurat ale nemali tu hru) a pred nou tu hru rozbalil a az potom mohla ona zaplatit a tým ze ju rozbalil tak nemala uz pravo vratiť hru
takto to robi vacsinou predajna hrač.
(teda ja som tam akurat v tedy prisiel druhy krat uplne nahodne, ked ona to chcela vratiť lebo ze kupila zlu hru a proste uz jej to nezobral lebo to je odbalené, tak som sa do toho ja obul a vynadal som im tam )
nepoznám takú predajňu že Hrac... ale kupila som si u hru v Brlohu... a inak väčšinou objednávam alebo kupujem tie verzie čo sa sťahujú... napríklad cez steam ... alebo origin.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Brloh FTW
inak @3
Troška retro
@ps102 este to mastis?
aj predomnou jedna starsia zena kupovala hru pre syna(ja som tam bol nieco pozrieť akurat ale nemali tu hru) a pred nou tu hru rozbalil a az potom mohla ona zaplatit a tým ze ju rozbalil tak nemala uz pravo vratiť hru
takto to robi vacsinou predajna hrač.
(teda ja som tam akurat v tedy prisiel druhy krat uplne nahodne, ked ona to chcela vratiť lebo ze kupila zlu hru a proste uz jej to nezobral lebo to je odbalené, tak som sa do toho ja obul a vynadal som im tam )