Vy-ktorí ste tomu podľahli a experimentujete s tým dlhé roky, uvedomili ste si aj to ako vás to neskutočne dokáže dosekať? Človek úplne stratí svoje ja, vymyká sa realite a nebaví ho život? Skúsili ste sa na to pozrieť aj z tejto stránky? Okej, sama fajč
owkej, netvrdím, že za to môže len "ona", ale jednoducho má na tom svoju vinu,, pretože bez nej by som sa asi nedostala tak hlboko do seba samej a neuvedomovala by som si o čom to celé je a podobnéé sračky...proste radšej TS
čo?? tak v poslednom čase ja to tá najlepšia vec ktorá mi zlepšuje náladu... som potom komunikatívnejší, veselší, a stávajú sa náhodyna ktorých sa bavíme pekne dlho (napr bavíme sa o pesničke dákej zapnem hudobný kanál a akurát tam tá pesička začína)
pozrite si ten film a porozmýšľajte prečo je zakázaná
alebo
je to zaujímavé
a hlavne uvredomte si že alkohol alebo cigy sú pre telo oveľa nebezpečnejšie a návykovejšie ako ganja alebo LSD a to nekecám vygooglite si lekárske výskumy
Ano, pri chronickom uzivani sa pozeras na svet z uplne ineho pohladu, neriesis malichernosti, ale obcas neriesis aj to, co je podstatne.
Ano, pri chronickom uzivani mas pocit, ze si musis dat zase, lebo na tomto skurvenom svete vsetko stoji za hovno.
Ano, chronicke uzivanie ti nici zdravie.
Ano, pri chronickom uzivani sa citis lepsie zhulena ako nezhulena.
Ano, marihuana moze byt vstupnou branou do sveta inych drog - ale to moze byt uplne cokolvek.
Ano, ked si sfajcena jebes na vsetko - ale ten cas si mozes vybrat ty sama - ked sa dohulis vecer nikomu tym neublizis.
Ano, je to drahe a ilegalne.
Nie, clovek nestrati svoje ja. Len z neho vyplavu na povrch veci, ktore su v nom od pociatku.
Nie, hulenie travy nieje vynimka. Zo 100 ludi, ktorych stretnes si minimalne 30 s tebou prilezitostne da.
Nie, nezosalies z toho, aj ked to moze dramaticky umocnit aj elementarne psychicke problemy.
Nie, nezomries z toho, nejde to.
Nie, nepredavkujes sa tym, nejde to.
Nie, nebude to az taky strasny problem, ked si budes chciet povedat, ze je to naposledy - oproti napr.tabaku je to naozaj smiesna intenzita zavislosti.
Ano, bude tazsie ta nastvat.
Ano, budes sa lepsie poznat.
Ano, uzijes si aj tripy do inych galaxii, len musis najst spravnu vzorku.
Mozno budes viac kreativna, ale to je zvycajne len prelud.
Vyber si sama.
Ale zivot? Ten ta zacne bavit hned, ako sa zamilujes...
ja nechapem ci to nwm fajcit alebo co ale nikdy mi s travy nic nebolo teda aspon myslim lebo ked to bolo v kombinacii s chlastom tak to sa neda posudit . ked si dam tak raz za rok ale len pre tu dobru chut a aromu
@mayo nepaci sa mi jej propagacia, nasledkom coho ju fajcia coraz mladsie deti. ked si uz niekto dospely potrebuje zahulit, nech to urobi niekde potichu, ale pozri, sak uz s tym zacinaju 14 rocne decka
Musíš ju využívať ty, pre svoje dobro, nesmieš donútiť aby využívala ona teba...
Nikdy nikoho nezabila, nikdy nebola príčinou niečoho strašného, nikdy na to nikto nezomrel ani sa nepredávkoval... Boli by z toho neskutočné peniaze ak by bola legálna kt. by sa dali využiť napríklad v zdravotníctve, v školstve, ale to je zas asi iná téma...
Ja osobne som si u vždy dala lebo som chcela , nie preto lebo som potrebovala alebo som si ju proste nedala pretože som nechcela
Aj tak nechápem prečo keď sa v piatok večer prejdem cez mesto vidím toľko ožratých mladých ľudí a pri tom alkohol je oveľa tvrdšia droga ktorá zabila veľa ľudí, bola príčinou veľa strašného, veľa ľudí na ňu zomrelo a veľa ľudí sa prechlastalo...
@alpynus pozri si ten film a uvidíš že to nie je len o peniazoch z konope sa dajú robiť úžasné veci napr lieky (pozri si film čo som uvádzal vyššie dá sa aj na nete pozerať netreba to sťahovať- run from the cure) a z technického ktoré neobsahuje THC čiže nemá v sebe žiadnu omamnú látku) napr papier ktorý by nezožltol 1000ce rokov, oblečenie, a hlavne a PLASTY!!!
lenže to by v USA nesmel byť farmaceutický priemysel na prvom mieste
a ropné spoločnosti by nesmeli mať takú moc akú majú teraz v celom svete............ všetko je o peniazoch a kým je ropa najžiadanejšia komodita vo svete za ktorú sa platia nenormálne sumy ťažko ju niečo vytlačí (aj keby to bolo lacnejšie alebo ekologickejšie... za všetkým sú PRACHY)
@mm3 proste by ich tu bolo viac.. určite by sa na tom niekto nahrabal, ale tie peniaze by tu boli a určite lepšie využité ako na čiernom trhu ... Preto by so mnou teraz žiadny dealer nesúhlasil pretože peniaze idú jemu, ale mne ako spotrebiteľovi by to len vyhovovalo
citala som zivotopis chlapa, ktorý asi 20 rokov hulil intenzivne (cize kazdy den) a potom sa na stare kolena este stal rektorom univerzity a uspesnym spisovatelom. tak snad to cloveka az tak neznici
@vikazvolen súhlasím s @fxx viem o čom to je keď sa zhulíš a máš totálny reset pamäte nevieš kde si ani nič a začn ú ťa chytať depresívne stavy a paranoja ...
@fxx ma pravdu.. s travou treba vediet pracovat a cloveku robi len to, co jej sam dovoli.. samozrejme bavime sa o bezne dostupnej trave na slovensku.. nie o nejakych juhoamerickych 30% odpalovakoch..
podla mna to neni o tom ze by cloveka prestal bavit zivot len prestane riesit zbytocne veci mozno niekedy aj potrebne... ale pritom moze mat dobry zivot a byt s nim spokojny staci mat pri sebe ludi co ho chapu a byt zo sebou spokojny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ak fajčíš velmi často tak jasne že ťa to zničí.
hlupaci by ju nemali brať.
nič netreba preháňať a nič sa nestane.
a trava ti až tak neotvara mysel aby si sa dostala do seba.
kludne TS
síce som z nej trošku vymletá
má to aj tie dobré stránky!!
byt fit a stále v raji!
....škodí to len tým, čo si vtlkajú do hlavy, ze im to škodí!
lebo Nám NETREBA.
» www.imdb.com/title/tt1039647...
pozrite si ten film a porozmýšľajte prečo je zakázaná
alebo
je to zaujímavé
a hlavne uvredomte si že alkohol alebo cigy sú pre telo oveľa nebezpečnejšie a návykovejšie ako ganja alebo LSD a to nekecám vygooglite si lekárske výskumy
Ano, pri chronickom uzivani sa pozeras na svet z uplne ineho pohladu, neriesis malichernosti, ale obcas neriesis aj to, co je podstatne.
Ano, pri chronickom uzivani mas pocit, ze si musis dat zase, lebo na tomto skurvenom svete vsetko stoji za hovno.
Ano, chronicke uzivanie ti nici zdravie.
Ano, pri chronickom uzivani sa citis lepsie zhulena ako nezhulena.
Ano, marihuana moze byt vstupnou branou do sveta inych drog - ale to moze byt uplne cokolvek.
Ano, ked si sfajcena jebes na vsetko - ale ten cas si mozes vybrat ty sama - ked sa dohulis vecer nikomu tym neublizis.
Ano, je to drahe a ilegalne.
Nie, clovek nestrati svoje ja. Len z neho vyplavu na povrch veci, ktore su v nom od pociatku.
Nie, hulenie travy nieje vynimka. Zo 100 ludi, ktorych stretnes si minimalne 30 s tebou prilezitostne da.
Nie, nezosalies z toho, aj ked to moze dramaticky umocnit aj elementarne psychicke problemy.
Nie, nezomries z toho, nejde to.
Nie, nepredavkujes sa tym, nejde to.
Nie, nebude to az taky strasny problem, ked si budes chciet povedat, ze je to naposledy - oproti napr.tabaku je to naozaj smiesna intenzita zavislosti.
Ano, bude tazsie ta nastvat.
Ano, budes sa lepsie poznat.
Ano, uzijes si aj tripy do inych galaxii, len musis najst spravnu vzorku.
Mozno budes viac kreativna, ale to je zvycajne len prelud.
Vyber si sama.
Ale zivot? Ten ta zacne bavit hned, ako sa zamilujes...
rozvracia rodiny? ničí charakter?
@mayo nepaci sa mi jej propagacia, nasledkom coho ju fajcia coraz mladsie deti. ked si uz niekto dospely potrebuje zahulit, nech to urobi niekde potichu, ale pozri, sak uz s tym zacinaju 14 rocne decka
Musíš ju využívať ty, pre svoje dobro, nesmieš donútiť aby využívala ona teba...
Nikdy nikoho nezabila, nikdy nebola príčinou niečoho strašného, nikdy na to nikto nezomrel ani sa nepredávkoval... Boli by z toho neskutočné peniaze ak by bola legálna kt. by sa dali využiť napríklad v zdravotníctve, v školstve, ale to je zas asi iná téma...
Ja osobne som si u vždy dala lebo som chcela , nie preto lebo som potrebovala alebo som si ju proste nedala pretože som nechcela
Aj tak nechápem prečo keď sa v piatok večer prejdem cez mesto vidím toľko ožratých mladých ľudí a pri tom alkohol je oveľa tvrdšia droga ktorá zabila veľa ľudí, bola príčinou veľa strašného, veľa ľudí na ňu zomrelo a veľa ľudí sa prechlastalo...
Viac menej je to ale stále iba o danom konkrétnom človeku, niekoho treba kopnut na nejaku cestu do ineho staci fuknut.
@11 tá časť, ktorá definuje jej význam
mega film je to
@alpynus pozri si ten film a uvidíš že to nie je len o peniazoch z konope sa dajú robiť úžasné veci napr lieky (pozri si film čo som uvádzal vyššie dá sa aj na nete pozerať netreba to sťahovať- run from the cure) a z technického ktoré neobsahuje THC čiže nemá v sebe žiadnu omamnú látku) napr papier ktorý by nezožltol 1000ce rokov, oblečenie, a hlavne a PLASTY!!!
lenže to by v USA nesmel byť farmaceutický priemysel na prvom mieste
a ropné spoločnosti by nesmeli mať takú moc akú majú teraz v celom svete............ všetko je o peniazoch a kým je ropa najžiadanejšia komodita vo svete za ktorú sa platia nenormálne sumy ťažko ju niečo vytlačí (aj keby to bolo lacnejšie alebo ekologickejšie... za všetkým sú PRACHY)
Ehm, no ďakujem za informácie. No si si istý, že reakcia patrila mne?
čau
Buď rád, že sa stretávaš len s "problémom" marihuany.
Tá deckám až tak neublíži.