pracovať a získavať skúsenosti školou života. pokiaľ ťa má kto financovať, tak nemusíš robiť nič. ale je tu to riziko, že už sa ti vrátiť na školu po tom roku nebude chcieť.
A kde pracovať? Vo fabrike za 500 € mesačne? Poznám viac ľudí ktorí sa nedostali ani na jednu školu,ani ich nemá kto zafinancovať ale o rok chcú ísť. Len je tu ten rok...
Odporúčam to. Si skúsiš aké to je pracovať a následne ak pôjdeš na nejakú ťažkú školu, budeš sa o to viac snažiť byť v tej škole dobrá, aby si nemusela pracovať tak, ako ten jeden rok
@Ellie2 ja osobne by som to neskúšal, lebo za ten rok sa môže stať, že sa ti nebude chcieť ísť na vysokú.
Prípadne, že sa ti práca nepodarí a budeš celý rok doma, rodičia ti budú z toho riadne nervózni
ja to mám tak tento rok...akurát,že som na vysokú chodil ale po mesiaci aj pol bye bye škola
a financujem si túto ,,ulejvárnu,, sám :ehm:
na rok samozrejme na výšku idem, ale iné zameranie
Yoshi má pravdu, tí rodičia v tom zohrajú asi najväčšiu rolu. A myslím si, že u nás nemá zmysel dávať si rok voľna, škola života je u nás život sám. Tiež sa ti nebude chcieť sedieť doma (ak by ti niečo nevyšlo z cestovaním, alebo prácou), keď kamoši budú na školách a ty na prdeli.
ja rozmýšľam že to tak spravím, že rok by som niekde robila, a potom by som išla na výšku a mala by som nejaké peniaze aspoň na začiatok ( aby mi nemuseli všetko platiť rodičia)
tiež sa to tak chystám urobiť,ísť na rok do zahraničia a potom ísť na výšku..a myslím že to nie je zlé ale je tu riziko že potom už nebudem chcieť ísť ale tak uvidíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Prípadne, že sa ti práca nepodarí a budeš celý rok doma, rodičia ti budú z toho riadne nervózni
a financujem si túto ,,ulejvárnu,, sám :ehm:
na rok samozrejme na výšku idem, ale iné zameranie