nemam rad teplich. vadia mi. asi trpim homofobiou. nie, ja netrpim, ja som asi rad ze ju mam. ale ako som ti uz k blogu napisal, je fajn ze si uvedomujes vlastnu orientaciu. mne je to jedno, kym ma niekto taky nechyti za zadok. optom ho zbijem az sa rozplace...
Nemam proti nim vobec nic,dokonca mozem tvrdit,ze su to vacsinou skveli ludia,s ktorymi sa da prijemne porozpravat.Ale na druhej strane,je mi trosku neprijemne,ked sa mudim pozerat,ako sa dvaja chalani bozkavaju... o dalsim veciach uz radsej ani neuvazujem
Takato duiskusia tu uz bola, tekze svoj nazor len zopakujem. "GAYOVIA" mi nevadia, a nemali bz nikomu dokial so svojou orientaciou neobtazuju mna. Je mi jedno ci chodi chalan s chalanom, baba s babou, alebo je to zoofil, je mi to fuk, kazdy si ideme svoje, nemam sa preco donho starat, ak sa mu to paci, a nikoho do toho nenuti tak je to len a len jeho vec. Ine by to bolo keby s tym obtazoval mna, alebo niekoho ineho ktoremu to nie je prijemne - vtedy sa da povedat ze mi prekaza alebo vadi. A to ze je gay ho nevyraduje zo spolocnosti, je to clovek ako kazdy iny, ma rovnake prava. Aj ked sa musim priznat, keby sa to stalo niekedy mojmu synovi alebo dcera pristupoval by som k tomu asi urcite inak...
a to ako aj heterosexual len tak ide a zrazu chyti niaku za zadok ? asi by peknu facku uchytil jasne ze obtazovanie je problem ale pokial sa len opyta a len raz sa opyta tak to nie je predsa take hrozne normalne mu odpovedat nie (aj bez bitky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme