ahojte chcela by som sa spytat ci mate nejake skusenosti s GCSE certifikatmi .. z coho ste ich robili kde? pomohlo vam to k niecomu alebo aky je vas nazor na to ? .. a vie niekto co je IGCSE ??? dikii
no gcse je certifikat zo secondary education...co je taka nizsia stredna zhruba. potom este nasleduju 2 roky pred univerzitou. Existuju aj take pre-uni skoly specialne pre Cambridge ktore by ta mali pripravit a zaistit ti to, ze sa tam dostanes...len to by znamenalo ist tam studovat uz teraz. A lacne to tiez nie je urcite.
Ale pocula som ze na Slovensku existuje nejaka stredna kam sa ide z tretieho rocnika na strednej, si tam 2 roky a tiez je to priprava na tieto svetove univerzity. Ale nic ti to nezarucuje, nejaky chalan tam chodil a na Cambridge sa nedostal.
Zas moj brat uz Cam. aj dokoncil a myslim ze nijake taketo predpripravy nerobil
a vyznasa niekto v tych vsetkych certifikatoch ? IB poznam .. potom suu nejake A a AS level , AICE a pre-u ... ako sa to vlastne robi kde ? kolko ? IB program poznam .. diki
tu je myslim dost informacii aj o tom pre-uni, o medzinarodnych A levels a celkovo
no brat sa hlasil aj na americke vysky a tam potrebujes tie SAT testy cize sa mi to mota ake vsetky robil. ale myslim ze do UK potrebujes TOEFL. a hej, chodil na normalny gympel
ano je tam dost info ale kde na slovensku sa to robi? ten A level alebo IGCSE sa na to nejak ( tiez neviem ako ) pripravis a robis to na british council alebo?
Ahojte,ja zijem v Anglicku viac ako 3a pol roka.Momentalne som dorobila ESOL level 1 a pokracujem na level 2 .Chcem ist na vysie vzdelanie a tak premyslam,co je pre mna lepsie?GCSE alebo IGCSE??chcem pracovat po celom svete,necchem ostat len v Anglicku,amozrejme az kled si potom urobil A level a univerzitu cestovneho ruchu a marketingu.Tak cchem odist z Anglicka a zit vo Venezuele- a cchem byt letuska.co je pre mna vyhodnejsie a budu viac uznavat??GCSE alebo IGCSE???Na Oxford home schooling mi povedali,Gcse mozes robit ako home study az po Esol level 2a jeho dokonceny a IGCSE daju studovat hocikomu kto si zaplati ucebny plan-knihy,poplatky vsetko ktotre sroja 400 libier-poboje kategorie gcse a igcse..bvsetko kje financne rovnake..pre ktore sa mam rozhodnut z tym ze chem cestovat anezit len v uk??International gcse???prosim dajte mi radu,dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale pocula som ze na Slovensku existuje nejaka stredna kam sa ide z tretieho rocnika na strednej, si tam 2 roky a tiez je to priprava na tieto svetove univerzity. Ale nic ti to nezarucuje, nejaky chalan tam chodil a na Cambridge sa nedostal.
Zas moj brat uz Cam. aj dokoncil a myslim ze nijake taketo predpripravy nerobil
tu je myslim dost informacii aj o tom pre-uni, o medzinarodnych A levels a celkovo
no brat sa hlasil aj na americke vysky a tam potrebujes tie SAT testy cize sa mi to mota ake vsetky robil. ale myslim ze do UK potrebujes TOEFL. a hej, chodil na normalny gympel