ja mám gekončíka, chudáčik, má už čosi cez desať rokov, je to už vlastne deduško úžasne svojské zvieratko, rád sa pozeráva na telku alebo sa mi vyhrieva na bruchu
a myslím, že o gekončíkovi sa dá povedať, že od neho môžeš odísť na týždňovú dovču a neutrpí ujmu...nebude plakať do vakúša, ohrýzať nábytok ani po nociach skučať, stačí mu predtým hodiť pár grasshopperov a nechať mu nejakú vodu v miske
pocuj ty @takzvany to zviera je nenáročné oproti nejakemu Furcifer Pardalisovi skús chovat to a uvidis ze E.Macularius je velmi nenarocne oproti iným plazom
Prosim vás poradte mi mám malého Gekončíka Nočného asi dvojročného a uz asi mesiac neje a mam este jedneho asi trojrocneho ale ten zere stale teplotu mam spravnu uz som ich skusal dat do samostatnych terarii ale nie prosim poradte mi v com by mohla byt chyba prosim co najrychlejsie
Ahojte prosìm vas mam asi 3-4 mesacneho gekoncika je uplne zlaty pekne papa nema problem iba mi nechce papat cervy neviem preco...cvrcky pekne papa ale cervy nechce co mam s nim robit??? Diki za odp...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
môžeš toto povedať o gekónčíkovi?
okrem toho väčšie množstvo fundovanejších názorov by som hľadal na špecializovaných portáloch ako napr. » www.teraristika.sk/phpBB2/index.ph...
a myslím, že o gekončíkovi sa dá povedať, že od neho môžeš odísť na týždňovú dovču a neutrpí ujmu...nebude plakať do vakúša, ohrýzať nábytok ani po nociach skučať, stačí mu predtým hodiť pár grasshopperov a nechať mu nejakú vodu v miske
vobec, su kludný len ta mozu chňapnúŤ ked ich krmiš
viac sa dozvieš na :
» www.gekoncik.wgz.cz/...
» www.macularius.estranky.sk/stranka/info-o-...
A ked rozumies dobre Anglicky :
» www.leopardgeckocare.net/...
» www.leopardgeckoguide.com/...