Čavte chcel by som sa spýtať hlavne chalanov aký gél alebo iné produkty ako gél používate. Chcel by som niečo co zmenší objem pretože po umytí vlasov mam hlavu ako gula proste mám husté vlasy aj keď ich mám krátke no zároveň aby z toho nebol mokrý efekt a
@relieforsaddist tak fenovat nefenujem ciapku samozrejme niekedy ked uz to je strasne si dam a oni sa skrotia ale zas po niekolkych minutach hodinach ked mi ich vietor ofuka zase mam riadne haro uz dlsie hladam nieaky gel pasta alebo ine hovadinky
@likjul hej sak mam stym problem myslis ze som uz neposkusal vselico ja skor ci nahodou niekto nema kokretny produkt co vie ze je naozaj dobry a ma rovnaky "problem" a vosk je skor mastny nechcem mat masne vlasy
@likjul strihám sa si myslim celkom na krátko no z dobrou dlzkou ktora sa da zniest aj bez nieakeho extra upravovania vydrzim asi tak 2 tyzdne a potom to uz nieje boh vie co zas chodit sa stryhat kazde 2-3 tyzdne ..............
Tak neviem, skús si možno dať trochu vosku aby si to dostal do polohy akej chceš a potom to zafixuj lakom. Možno si aj to skúšal, len píšem možnosť. Ale tak asi niekto iný by ti vedel poradiť, jak len píšem čo ma napadne, keďže nemám takýto "problém".
@likjul Jasne dik ..... samozrejme ze mam aj lak no kazde rano sa babrat z hlavou a z 3 pripravkami co mam tak to je dost blbe uz si niekedy pripadam jak zena praveze hladam nieco co by mi to ulahcilo aby som 3 veci vymenil za 1
@likjul hadam este svitne nádej. ja proste som dost narocny na vlasy ja len nechapem ako moze mat niekto take super vlasy ze ked ich ma umite tak ich ma take ako ked ja sa s nimi 15min jebem
@blake95 Ale vystrihanu hlavu nemusim nepaci sa mi to. A tak chodim sa strihať po 4 tyzdnoch prve 2 to vyzera ok a potom dalsie 2 nie moc dobre a som z toho nervozny
@soltino tak a ake zas je mozno vacsi problem ak mas kratke a za mesiac ti vyrastu na taku dlzku ze to nieje ziaden strih ako ked mas dlhe 30-40cm a vyrastu ti o 5cm za mesiac tak to ani nevidno
čiapku na morké vlasy? akože, počul som už o tom, ale stále nechápem takýchto ľudí, veď sa ti tie vlasy a pokožka zdusia a všetko.. Choď kaderníčke, nech ti ich preriedi, na to sú také efilačné nožničky, nefénuj a skús tužidlo. Aj keď tužidlo sa dáva väčšinou práve na objem, ale niekedy ti tie vlasy po ňom aj splasnú, treba skúsiť alebo aj gél do mokrých vlasov sa zvykne dávať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Asi budeš musieť robiť tak ako si robil doteraz.
» www.mparfumsshop.com.br/image/cache/dat... Loreal Paris Studio RADICAL F-500x500.JPG
» www.kadernicke-potreby.com/sk/c/1065/gely...
aj chlapi majú problémy s vlasmi?