Zdravím. Toto bude otázka skôr pre ženy Našla som si super brigádu v jednej účtovníckej firme a všetky žienky tam majú perfektne upravené nechty, keďže celé dni robíme s papiermi pri klientoch a pod. je to takým nepísaným pravidlom... Nechce sa mi každ
všetko je to individuálne. nechty ti vydržia podľa toho ako kvalitne ich máš spravené a taktiež ako s nimi zaobchádzaš. Písanie na klávesnici by ti nemalo prekážať samozrejme dĺžku požiadaš takú aby ti vyhovovala. (mne vôbec nerobí problém písať ani keď mám dlhé, keďže väčšinou ľudia píšu hánkami a nie nechtami)
Celé to trvá tiež individuálne podľa nechtárky aj podľa požiadaviek, lebo ak budeš chcieť miniatúrne ornamenty na každý necht tak tam budeš určite dlhšie než keby si chcela len obyčajné jednofarebné nechty.
ja som mala asi 2x gélové, ale strašne ti to zničí tvoje nechty, a musíš nájsť fest dobrú nechtárku, ktorá ti ich urobí pekne, lebo niektoré baby majú vyslovene hnusne urobené tie nechty
Ja som platila 25€ prvý raz a dorábka 12€
Ale už by som si ich nedala, nestojí mi to ani za tie nechty, a necháš za to dosť veľa peňazí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Celé to trvá tiež individuálne podľa nechtárky aj podľa požiadaviek, lebo ak budeš chcieť miniatúrne ornamenty na každý necht tak tam budeš určite dlhšie než keby si chcela len obyčajné jednofarebné nechty.
Ja som platila 25€ prvý raz a dorábka 12€
Ale už by som si ich nedala, nestojí mi to ani za tie nechty, a necháš za to dosť veľa peňazí