ako mne by sa to páčilo, mať také pekné nechty aj častejšie. ale príde mi to dosť zbytočnosť, vyhodiť (v lacnejšom prípade) 20€ za niečo, čo ma po týždni prestane baviť, a proste si ich olámem...
a inak myslím si, že (hetero) chlapi aj tak nevedia oceniť dáke umelé nechty rovnako ako legíny, krátke vlasy, večerné líčenie, a x ďalších vecí, o ktorých si ženy myslia, že ich to robí krajšími...
Nedala by som si ich. Na druhých mi nejak extra neprekážajú (lepšie povedané to neriešim), ak nie sú vyslovene grcovské... a pekne upravený vlastný necht mi príde miliónkrát viac sympatickejší, estetickejší a krajší než gélový.
mala som, vyzerali pekne, vydrazali mi tak 3 tyzdne...len teraz ako ich mam dole je to jednak nezvyk a jednak tie moje mam teraz take tenke, tak to potrva, kym dorastu
robím si ich stále už asi po dobu roka, nezaujíma ma čo za nechty mám moje normálne, tieto mi maximálne vyhovujú a každý týždeň si ich zdobím podľa vlastného vkusu aj nálady, čiže krasotka
mám svoje nechty primeranej dĺžky ani dlhé ani zas najkratšie také akurát.. väčšina ľudí sa ma pýta kde som si dala robiť gélové a maximum na nahnevá ked sa ma toto niekto spýta zato ze mam vždy pekne upravené nechty..
ako proti gélovým nemám nič len strašne ničia nechty zmäkčujú ich..
@gertri v predchádzajúcom príspevku som sa veľmi ovládala aby som ti nevynadala ale vidím že si ešte sprostá sopľavá sliepka takže škoda reči, už na mňa nereaguj nepotrebujem čítať jebnuté výlevy jebnutej hlupane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a páčia sa mi iba v rozumnej dĺžke... čiže také, čo nevyzerajú ako umelé
a inak myslím si, že (hetero) chlapi aj tak nevedia oceniť dáke umelé nechty rovnako ako legíny, krátke vlasy, večerné líčenie, a x ďalších vecí, o ktorých si ženy myslia, že ich to robí krajšími...
ako proti gélovým nemám nič len strašne ničia nechty zmäkčujú ich..