Cawte, asi hlavne baby kupila som si sadu na robenie gelovych nechtov no teda dostala lenze vzdy , ked si ich urobim vydrzia mi tak 6 dni aj menej .... nechapem kde robim chybu jednoduchop same odpadnu... neviete mi niekto poradit?
ja sa do toho nevyznám,ale nemôže byť nekvalitné to svetlo, pod ktorým ten akryl alebo čo "tvrdne" ? spolužiačka má tiež doma nejakú sadu a vždy jej to vydrží len chvíľu,ale baby čo to majú zo salónov spravené tak pohoda dlhší čas...
Vsetko zalezi len na kvalite tej sady, ak bola lacna ani sa necuduj ze ti to dlho vydrzi, urcite ani prax v tom nemas, to by som sa aj cudovala keby si 15rocna dokazala urobit fakt kvalitne nechty
praveze ono to nebolo velmi lacne praveze naopak a kupovala som to normalne v nechtovom dizajne proste v obchode len pre gelove enchty co tam ich aj baby robia takze no... a musim sa to proste doucit kazy niekedy zacinal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Osobne by som si to na nechty nikdy nedala