Vymyslel som genialny plan ako zachranit Slovensko. Treba vyklonovat 151 Jozefov Tisov. 150 do parlamentu a jedneho prezidenta. Casom by sa mohol vyklonovat aj do kazdeho kostola jeden.
Hlupákov máme v parlamente neúrekom a o prezidentovi ani nehovorím,tak načo by nám bol nejaký Tiso a ešte v 151 kusovom prevedení.Keď klonovať tak ľudí,ktorí tomuto svetu niečo dali o to bohužiaľ nie je Tisov prípad.Ale súhlasím s @6.
@sturmer ja sa to ani nehanbim priznat.. ale ty budes asi riadny gumak, ked nemas problem zabijat inych, navyse z vole vyssej moci, ktora ti pri prvej prilezitosti akurat tak nasere na hlavu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@6 jj cigani zvolili fica O_o
Dobre teda, zapožičiam ti svoj klonovací aparát za menší peňažný príspevok Koľko ponúkaš?
A Jánošík je postava z nejakej cigánskej piesne, či ako presne?
ja by som chcel aby kazdy kto moze ist volit, volil podla seba a nie preto, ze ,,sak aj tak vyhra ten blb''
ale Engerera
Pozri sa na to z tej lepšej stránky, ak budeš mať tisa, už ti stačí len Ian Cur a budeš mať Iana Curtisa
A teraz napíšem dačo, čo som ešte nenapísal - boli by ste deportovaní spolu s vašimi rodinami, vy úžasniaci
@patuskoo mne sa nezdá že by ich tu žilo 1 134 280
nemas problem zabijat inych
ja som to hovoril ze nas odhalia dpc,vsetko musis vesat na internet! nestaci preplnena Koliba mrtvych!!!
vôla vyssej moci nas kopne doprdele..glass of juice,not gas the jews!