Ani by ste neverili, koľko si taký zásadový a tvrdohlavý človek ako ja môže svojou nešťastnou povahou narobiť nepriateľov. Ani neviem, kde, a od koho môžem dostať po papuli. Ešte že tu máme rafinovaný spoločnský nástroj, akým je etiketa. Keď idem s nejako
Je jedno preco to robis, smutne je, ze si polovica znien gentlemanstvo neuvedomuje, pretoze uz to vymrelo.... Pri dnesnych hiphoprech, emoch, hipsteroch, rapperoch posobi gentleman ako cudak.
Paci sa mi jedna veda:
"Pri chlapovi jeho partnerka ziarli na ostatne zeny. Pri gentlemanovi ostatne zeny ziarlia na jeho partnerku. "
@mm47 som original z vychodu, tu som prisiel studovat a ostal som tu pracovat. Ano, poznam Ale to sa vytraca tak celkovo casom nejak
Ale no ja nemozem za to ze vsetky zeny prechadzaju nejakym progressom, kde ako pubertiacky chcu najkrajsieho, do 25 chcu drsnaka a o tu pozornost k nej ide az neskor
dobre si to vymyslel ...si podobná povaha ako ja tiež čo na srdci to na jazyku a potom veľa nepriateľov...tiež by som si mal kuknúť nejakú knihu o etike
tak z tohto celého beriem úprimne a na zamyslenie len to z tým "gentlmanstvom" , ano bohuzial väčšina si to už ani neuvedomí, si myslia že je to akási samozrejmosť,...
@interrupcio nikdy som sa nad tym takto nezamyslal. Ale asi na tom nieco bude. Tiez som v niektorych veciach dzentlmen, ale kedze som velky egoista asi to moje dzentlmenstvo ma ine opodstatnenie
@chef@10 tak ale zas nemozes to takto generalizovat ..je pravda ze som vo svojom vyvine spoznal plno dievcat, na ktore sa hodi ta charakteristika, ale na druhej strane som spoznal aj mnoho, ktore si moje gentlemanstvo uvedomovalo a hladaju presne takeho chlapa..ved aj moju milu som "chytil" aj vdaka tomu
@chemast lenže vieš to je už potom druhá vec, keď je človek tak prachatý že si riť môže bankovkami utierať, asi sa tiež nebude starať o city nejakej kurvy čo sa kolo neho bude krútiť, každý deň bude mať nových 100, tak nato môže zvysoka srať.
A je to aj trochu smola, alebo sa naučí taký život žiť, alebo môže hľadať ale.... tažko no... normálne dievča/žena čo hľadá pravú lásku, sa mu tiež račej vyhne pretože má o ňom podobnú mienku akú som vyššie popísal, nezávidím im v tomto.
Zistil som, že aj dievčatá v dnešnej dobe, vlastne nielen dievčatá, to vedia veľmi oceniť. Česť výnimkám, ktoré sa na mňa aj nepozrú, keď prejavím nejaké to gesto. Prečítal som viacero kníh o francúzskej etikete z 18. a 19. storočia a vtedy (hoci niekedy len naoko) žili pravý gentlemani. Preto som si aj osvojil pár drobných rád a využívam ich všemožne čím som si získal svoje okolie najmä tú ženskú časť. Ženám ozaj chýba v dnešnej dobe niekto, kto by sa k nim choval ako gentleman a uctil si ich tak ako bytosť, bez ktorej by muži nevedeli žiť. preto vrelo odporúčam
Svojím spôsobom má gentlemanstvo dokáže neskutočne očariť Už len z toho titulu,že takých chlapcov,ktorí sú takto vychovaní je strašne málo,a to mi je ľúto. Čiže,nie je to vôbec divné, naopak
Chlap by mal byt gentleman ... ja osobne som gentleman ale ako vidim maloktora zena toto vie ocenit na muzovi a takisto viem ze su aj zeny ktorym sa to paci,ked je muz pozorny,mily,vsimavy proste gentleman ale takychto zien je uz malo,ved uz tym ze ked napr.otvori dvere a da presnost dame,pretoze zena ma prva vojst tak to znaci ze si vie chlap vazit zenu ako cloveka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Paci sa mi jedna veda:
"Pri chlapovi jeho partnerka ziarli na ostatne zeny. Pri gentlemanovi ostatne zeny ziarlia na jeho partnerku. "
Hlavne tu v BA , sak si odtialto tak asi poznas tunajsie zeny
Ale no ja nemozem za to ze vsetky zeny prechadzaju nejakym progressom, kde ako pubertiacky chcu najkrajsieho, do 25 chcu drsnaka a o tu pozornost k nej ide az neskor
ja džentlmenstvo vnímam, a je požehnanie takých chlapov poznať.
A je to aj trochu smola, alebo sa naučí taký život žiť, alebo môže hľadať ale.... tažko no... normálne dievča/žena čo hľadá pravú lásku, sa mu tiež račej vyhne pretože má o ňom podobnú mienku akú som vyššie popísal, nezávidím im v tomto.
ale musim poznamenat ze ty riesis inak vazne problemy