ja by som sa tiez chcel ohladom tejto temy nieco opytat. Ja by som si tiez chcel poslat prihlasku ale na izinierske studium. Tento rok koncim bakalara ale v odbore aplikovana informatika(strednu mam geodezia, kartog a kataster) tak sa chcem opytat ci je vlastne mozne pokracovat v odbore geodezia(STU) ked budem mat bakalara v inom studijnom programe. Diki
ja by som mal takuto otazku...studujem informu 3. rok...strednu mam geodeziu a kartografiu...som myslel ze bude pre mna lepsie studovat informu lenze ta geodezia mi chyba :/ ale ked som uz tu tak uz toho bakalara nejako dostudujem...ale ing studium by som si chcel dorobit uz radsej na nejakej geodet. skole.....viem ze ked mam uz bakalara tak sa da robit ing studium dorobit aj v inom obore len musim robit prijimaciu skusku..ci s tym mate nejake skusenosti a ci by potom bolo tazke to ing studium?? diki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov