Všetko čo sa dá ... či tam z vás niketo chodil /chodí ... tažké na vyštudovanie ... ako prebieha rok, zvraj tam je vela výletov resp. spoznávacích zájazdov ... no proste všetko o tom ústave budte taký dobrý
bratranec teraz končí. A jeho posledné skúškové vraj vyzeralo tak, že spal takmer v jednom kuse, večer sa učil. Stíhal hrať hokej, chodiť do barov, nonstop mi vypisovať na FB voloviny ... Vyvoď si z toho závery. Sám hovoril, že je to vyšší gympel, hoci matika je tam vraj ťažká. Ale hovorím len o tom, čo vidím.
@titusik a nevies mi nahodou dat nanho nejaky kontakt nemyslim telefon , ale pokec alebo staci mail ... ze by som mu napisal kedze tam chodil , ze ake boli prijimacky ,nieco o tej matike a tak pretoze zujimam sa o studovani tu velmi a chcel by som niekoho nazor a info
@afleck2 prijimacky sa tam nerobia, ale prijimaju na zaklade znamok zo strednej pokial viem, tak to aspon bolo ked ja som si tam podaval prihlasku, lenze napokon som isiel inde..kazdopadne matika tam je rovnaka ako vsade inde na technike..mne sa nezdala az taka tazka, ale ja som mal pomerne dobry zaklad zo strednej..tak ak si mal celkom dobru matiku na strednej, nemal by si mat s tym problem
Ina69, nechod tam! ja som to uz olutovala stokrat, strasna volovina to je.. narocne jak svina na zadania, povinne su vylety, ci chces, ci nie.. matika bola v prvaku, a potom je v 4. na ing studiu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov