Aké gesto vás zaujme na opačnom pohlaví? Myslím úsmev, zamrkanie, hranie si s prameňom vlasov a podobne. Môžete opísať aj konkrétne situácie s vašimi polovičkami.
Určite @3 ale to nie je tak úplne gesto ale to väčšinou z tej osoby stále vyžaruje. Okrem toho mám rada keď si niekto všíma to čo iní nie a ešte keď pri niečom chlap ukáže svoju citlivú stránku napríklad plače pri filme alebo sa začne rozplývať nad nejakým zvieratkom to je také zlaté a jedno gesto ktoré na mňa raz spravilo dojem bolo keď som robila v obchode a jedno malé rómske dievčatko pustilo chlapa pred seba a on jej za to kúpil lízatko usmial sa na ňu a poďakoval pritom taká obyčajná vec
@5 Áno..... a keď sa nad niečím človek rozplýva je to strašne cute alebo keď niečo robí so zápalom a zanietenim... Úsmev a žiariace oči.. A ešte keď si prehrabuje vlasy.. Alebo keď urobí také zlaté gesto síce male ale o to viac cute keď to nečaká ta osoba.. Napr ze jej napíše niečo pekné že jej nechá niekde odkaz alebo že jej kúpi kvetinku... Sladkosť.. Spraví čaj alebo kávu... Keď jej napíše báseň alebo jej ju prečíta a tak alebo keď sa snaží pomáhať ľuďom a zvieratkám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Z takých tých menších giest napr. strapatenie si vlasov