@7@lizinka151
gimp je super! no gimp musíš objavovať, poskytuje fakt veľa možností...
animáciu spravíš tak že jednoducho nahádžeš obrázky do okna, dáš optimalizovať pre gif (nájdeš to filtre/animácie/optimalizovať pre gif) potom dáš uložiť ako *gif, a nastávíš časy zobrazenia pre dané snímky, dokončiš ukladanie a máš... na mojej webke sú tri animácie čo som robil v gimpe najviac sa mi asi podarila tá zemeguľa... trvalo to pár minút gimp je perfektný program, úplne jednoduchý...
odporucam forum gimpforum.cz , tam sa regni a napis, co nevies. aj ja som tam a su tam fajn ludia...
a gimp ma fakt odlisne ovladanie ako ostatne programy, takze si treba zvykat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
gimp je super! no gimp musíš objavovať, poskytuje fakt veľa možností...
animáciu spravíš tak že jednoducho nahádžeš obrázky do okna, dáš optimalizovať pre gif (nájdeš to filtre/animácie/optimalizovať pre gif) potom dáš uložiť ako *gif, a nastávíš časy zobrazenia pre dané snímky, dokončiš ukladanie a máš... na mojej webke sú tri animácie čo som robil v gimpe najviac sa mi asi podarila tá zemeguľa... trvalo to pár minút gimp je perfektný program, úplne jednoduchý...
a gimp ma fakt odlisne ovladanie ako ostatne programy, takze si treba zvykat