Mal to tu niekto? Mám tento týždeň 2 skúšky, jednu na jednu vyhlášku elektrikársku a 14. mám príjimačky a mám sa dosť toho učiť, chcem to hlavne na posilnenie pamäti, aby som sa sústredil a aby mi to viac pálilo, mal to tu niekto? Pomohlo?
Kúp si iný, opýtaj sa v lekárni na niečo, kde je toho ginka viac. Mne teta v lekárni povedala, že Ginkoprim je dosť slabé v porovnaní s inými. ale najlepšie na učenie a pamäť by bolo, keby si si kúpil niekde kde je veľa ginka a lecitínu.
kašli na prírodu, na učenie pomáha akurát tak kvalitná chémia
ja som mala pred štátnicami piracetam mesiac nasadený a fičalo to presne jak malo. len si na to treba dávať bacha, lebo predsa len to je už trochu silná káva
Medzi primárnu cieľovú skupinu patria pacienti so syndrómom demencie pri primárnej degeneratívnej demencii, pri multiinfarktovej demencii alebo pri kombinácii oboch foriem.
ja už pomaly mesiac žerem vyjebané ginko a moje sústredenie a pamäť sú rovnako na piču ako keby som to nežrala sorry, za vulgárne vyjadrovanie ale som v piči nemám rada skúškové!
Ja som sa kvôli nedostatku času učil na štátnice jeden víkend. Vypil som denne asi liter toho najlacnejšieho energeťáku, čo sa dá kúpiť v Bille. Dva týždne som mal rozhodené sranie. Ale nebyť toho, tak to asi nedám.
@etelnair no vidíš myslím, že v papieroch k tomu bolo, že to je aj na alkoholizmus a tak ale ono ti to fakt brutálne naštartuje mozog. Vždy, keď som sa musela učiť, som mala ten problém, že som sa nevedela sústrediť vôbec a vydržala som niečo čítať tak 20minút vkuse, ale po tomto som dala kludne aj dve tri hodiny a všetko som si pamätala a ešte som to kombinovala s bkomplexom tesne pred štátnicami a to bola iná pálka teda. a aj tak mi to bolo na hovno
ako nikto sa neurazte, ale to len KOKOT si moze kupovat hentake veci s tym, ze mu to pomoze sa ucit.. ono to zlepsi maximalne koncentraciu, ale ak to jebete do hlavy stale, tak sa pristihnes pri tom, ako sa brutalne koncentrujes na muchu letiacu okolo..
Moje zbrane je veľmi, veľmi, veľmi veľa čistej vody (obnovuju sa tym mozgové bunky), ráno a večer káva a vypnutý net je záruka.
Nikdy by som nebrala do seba žiadne chémické svinstvá, aby som si dodrbala celý biorytmus. Môžeš brať hocčo, ale ked raz sa nevies sustredit na čo potrebuješ, tak to bude nanič.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som mala pred štátnicami piracetam mesiac nasadený a fičalo to presne jak malo. len si na to treba dávať bacha, lebo predsa len to je už trochu silná káva
Piracetam AL800
Medzi primárnu cieľovú skupinu patria pacienti so syndrómom demencie pri primárnej degeneratívnej demencii, pri multiinfarktovej demencii alebo pri kombinácii oboch foriem.
Nie je to neviemako silné, úplne v pohode, ak si tým nedojebeš denný režim a nespíš dve hodiny za noc v malých dávkach.
Moje zbrane je veľmi, veľmi, veľmi veľa čistej vody (obnovuju sa tym mozgové bunky), ráno a večer káva a vypnutý net je záruka.
Nikdy by som nebrala do seba žiadne chémické svinstvá, aby som si dodrbala celý biorytmus. Môžeš brať hocčo, ale ked raz sa nevies sustredit na čo potrebuješ, tak to bude nanič.