Milí gitaristi, poradí niekto ktorá značka je lepšia: Face alebo Cort? Lebo sa rozhodujem medzi dvoma veľmi podobnými, vlastne sa líšia len značkou, konkrétne Cort Earth 70 a Face DG32
Face znacku nepoznam, ale Cort su dobre gitary hlavne co sa tyka pomeru cena/kvalita. Ale zatu cenu by som radsej volil Takamine G320, pripadne o nieco cez 20 eciek drahsiu LAG 100D (akurat, ze ta ma umelohmotne motyliky a bohvie ako dobre drzia).
Btw ja som zariskoval a kupil som si neznamu znacku Pasadena AG1 za smiesnych 83 ojry a nelutujem. Sice som musel trosku ohynat krk ale inak som velmi spokojny. Asi to pri tychto lacnejsich gitarach fakt zavisi kus od kusu, cize mozno nic nepokazis ani tou Face.
@Fialkasirotkova to je pravda..tá moja ma vyšla presne na 196 euro..aj to už bola po zľave..ja som chcel radšej zainvestovať do kvality..aj keď je to len moja prvá gitara...
fúha keď mám pravdu povedať tak o značke Face som doteraz ešte nič nepočul, čo sa týka Cortov tak to sú celkom schopné gitarky Ale skús pouvažovať nad Takamine..
Ja mám napr. low-end elektroakustiku Stagg a je to nádhera, kamarát si kúpil ale tú istú a je to hrozné niečo. Takže pravidlo každý kus je iný može taktiež platiť takže ak chceš istotu vyskúšal by som si ju..
A jedna rada na záver Fender ani za nič! čo sa týka akustík sú na tom veľmi biedne, čo som mal možnosť vyskúšať tak som bol zdesený, ešte aj predavači ma od nich odhovárali ale to už ani netrebalo po vyskúšaní...
Epiphone Masterbuilt si kup xD ... Corty nemam rad ... Face ani nepoznam .. ja som si kupil epifounu a som s nou maximalne spokojny aj ked teda ak si zaciatocnik asi do toho nebudes chciet hned vrazit moc velke peniaze...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Btw ja som zariskoval a kupil som si neznamu znacku Pasadena AG1 za smiesnych 83 ojry a nelutujem. Sice som musel trosku ohynat krk ale inak som velmi spokojny. Asi to pri tychto lacnejsich gitarach fakt zavisi kus od kusu, cize mozno nic nepokazis ani tou Face.
Ja mám napr. low-end elektroakustiku Stagg a je to nádhera, kamarát si kúpil ale tú istú a je to hrozné niečo. Takže pravidlo každý kus je iný može taktiež platiť takže ak chceš istotu vyskúšal by som si ju..
A jedna rada na záver Fender ani za nič! čo sa týka akustík sú na tom veľmi biedne, čo som mal možnosť vyskúšať tak som bol zdesený, ešte aj predavači ma od nich odhovárali ale to už ani netrebalo po vyskúšaní...