@inequity kde si vyčítal, že sa dajú zohnať menej?
dileriouss môj vkus hlasuje za prírodnú. Čierna na akustiku podľa mňa nejde. Mne to kazí celý dojem z gitary a podobá sa to viac ako na čierne veslo ako na gitaru a hlavne je ničím výnimočná, proste len čierna a pre mňa najväčší dôvod - neustále zapackaná, zaprášená, to proste nevyčistíš, lebo sa jej dotkneš a je zapackaná zas, zle to ukáže
ja som dal viac za obyčajnú španielku z miestneho obchodu a ak máš na mysli španielku, tak tie sú vo väčšine prípadov v prírodnej farbe, ale videl som aj čiernu.
@elefantt nó máš pravdu.. niečo na tom bude, hlavne čo sa týka toho, že sa čoskoro zašpiní a tak.. nvm noo stále nvm, ako podla mňa má čierna niečo do seba ale aj hnedá zase.. aa zase nvm ktorú
@elefantt no ja som neobjednával z českých stránok (nemôžem) a nechcel som nylonky struny. Tým pádom sa výber zužoval a ver mi, že keby bola nejaká čierna v rovnakej cene ako hnedá tak ju mám.
a vlastne mne by ani nevadilo keby bola hnedá, len nech tam nie sú tie jebnuté letokruhy či čo to je dpč!! jak keby na kus stromu niekto struny natiahol.. no fakt
čierna vyzerá umelo a tá akustika má proste dýchať drevom a za to, že sa fakt neskutočne špiní by som ju nebral a verte, že ju stále čistiť nebudete (súdim podľa seba ) ja viem, je to len môj názor, ale chcem vám ho nanútiť
@inequity tak zas nie je prírodná farba ako prírodná, kamoš má jak horčicou ošprtanú, ďalší má čiernu, takže to viem porovnať.
veď to je len čisto vec vkusu.. každému sa páči niečo iné a zvuk s farbou gitary nemá nič spoločné.. každá jedna gitara je predsa nalakovaná, či je čierna alebo natural
Ja by som svoju milovanú čiernu elektroakustiku nevymenil za nič a to som vždy chcel bledé drev
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
No ako čisto otázka módy, čierna ladí so všetkým a pôsobí temnejšie
dileriouss môj vkus hlasuje za prírodnú. Čierna na akustiku podľa mňa nejde. Mne to kazí celý dojem z gitary a podobá sa to viac ako na čierne veslo ako na gitaru a hlavne je ničím výnimočná, proste len čierna a pre mňa najväčší dôvod - neustále zapackaná, zaprášená, to proste nevyčistíš, lebo sa jej dotkneš a je zapackaná zas, zle to ukáže
@inequity... pozerala som v muzikeri a cenovo boli podobné takže pohoda
» www.audiotek.cz/product-41145-i...
» www.audiotek.cz/product-15228-e...
ja som dal viac za obyčajnú španielku z miestneho obchodu a ak máš na mysli španielku, tak tie sú vo väčšine prípadov v prírodnej farbe, ale videl som aj čiernu.
Ja už mám 3 dni nočné mory, že tá čo dostanem na narodky (ale ticho, to je tajné a netuším o tom) budem hentaká DREVENO DREVENÁ!!
» www.audiotek.cz/product-35178-c...
čierna vyzerá umelo a tá akustika má proste dýchať drevom a za to, že sa fakt neskutočne špiní by som ju nebral a verte, že ju stále čistiť nebudete (súdim podľa seba ) ja viem, je to len môj názor, ale chcem vám ho nanútiť
@inequity tak zas nie je prírodná farba ako prírodná, kamoš má jak horčicou ošprtanú, ďalší má čiernu, takže to viem porovnať.
mám odpor k čiernym gitarám..
Druhá má zas hnedú,ale takú...škaredú hnedú
Ja by som tiež brala hnedú,ale nie v tých vyžšie spomínaných oranžových odtieňoch...
TOTO je grc
ČIERNU NIE! ježiši, všetky akustiky tak dojebali...
aj tieto sú, to len tak, že tie by som bral
» www.audiotek.cz/product-34067-i...
» www.audiotek.cz/product-35104-f...
» www.audiotek.cz/product-35102-f...
Ak bude mať čiernu lakovanú, a "drevenú" nelakovanú tá drevená bude mať vraj lepší zvuk. Mi niekto sa mi zdá raz hovoril.
Ja by som svoju milovanú čiernu elektroakustiku nevymenil za nič a to som vždy chcel bledé drev
nemyslíš skôr matný lak?
Aj na tú čiernu sa hodí skôr matný, ale zase sa to doškrtá rýchlo