Ahojte. Neviete mi niekto z vás (čo hráte na gitare) poradiť, aký rytmus má pesnička Opri sa o mňa (pravá ruka čo robí)? Snažila som sa na to prísť podla videa, ale nejak sa mi nedarí. Ďakujem pekne.
áno ja rozumiem..postupom času to budem hned vedieť vycítiť.. ale ako píšem učím sa fakt krátko na to aby som to len tak zfleku vedela všetko zahrať..ak mi neviete poradiť..tak nechajte tak
O.o
vazne nechapem, co cakas, ze ti povieme.. presne kolko krat ide hore a dole, ci?
ved skusaj a ak mas sluch tak prides na to, aj keby az na na 730076x krat ked tak..
hrat to vie hadam aj moja manka, ako ti mame pomoct, mas video, presne vidis, ako mas hrat+pocujes to, co este chces od nas ? mam spravit video ako to hram ja ? ako ti to pomoze
a ešte malá rada... ak hráš krátko hraj nejakým strunobitím ktoré ti vyhovuje... ideálne dosť jednoduché ako v tomto prípade len ideš dole dole dole dole... časom prídu aj zložitejšie (tie však prídu aj samé ani nebudeš vedieť ako to robíš proste to ide...) zbytočne nad strunobitím nerozmýšlaj proste hraj ako cítiš
To sa da v pohode naucit, nepotrebujes na to nejaky ultra-talent alebo co, musis len do toho investovat cas. Co najdlhsie to pocuvaj a skus si to v hlave rozlozit co najviac na drobne, ze ako to hra. Najprv to musis vediet presne zahrat pomaly, cize to nemusis skusat hned v plnej "rychlosti". Ved najprv sa nauc, ako znie, ked hra zhora alebo zdola a potom pomaly si z toho skladaj to frazovanie, naucis sa to za chvilku
musíš mať v ruke švih
Ja som si myslela, že ako dobre hrám na gitare, nahrala som sa a počula, že som úplne mimo rytmu...chce to cvik.
teraz som super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
vazne nechapem, co cakas, ze ti povieme.. presne kolko krat ide hore a dole, ci?
ved skusaj a ak mas sluch tak prides na to, aj keby az na na 730076x krat ked tak..
a fakt keď nemáš šajnu ako hrať strunobitie tak radšej počúvaj pesničku až kým v tom nebudeš mať jasno...
Ja som si myslela, že ako dobre hrám na gitare, nahrala som sa a počula, že som úplne mimo rytmu...chce to cvik.
teraz som super.