Mám taký problém že včera mi mamina doniesla gitaru. Požičanú od jednej známej. Od piatku začínam chodiť na zušku a učiteľ gitary mi povedal že potrebujem mať nylónové struny. Kamoška mi povedala že čo mám sú asi kovové, tak som sa chcela spýtať že koľko
na zaciatok su velmi dobre, aj cenovo prijatelne... staci ak Ti ucitel na hudobnej vysvetli ako a v pohode si ich prehodis aj sama. tento typ strun nemusis viazat, takze nic narocne
@avoktizapka niet za co. aj ja mam Marrisku a tieto na nej zneju pekne nie vsetky struny sa hodia na urcity typ gitary. urcite Ti poradia aj v hudobninach ale najlepsie by si mala, keby natrafis na ochotneho ucitela, co Ti vo vsetkom poradi... mne najviac pomahal on, nielen s ucenim, ale aj s takymito praktickymi radami
už tu bolo všetko povedané.. nemám sa ako vyjadriť snáď len... neteš sa z ceny, teraz sa ti to zdá málo ale keď sa ti budú trhať a každú chvíľu budeš vymieňať...
@avoktizapka roztrhnúť sa môžu struny akejkoľvek cenovej hodnoty, ide skôr o to, že teraz sa ti to zdá málo, ale neskôr budeš vrážať peniaze do strún častejšie, chápeš
súď podla dolných troch strún... pretože horné nylony sú ovýjané kovom... struny docela kvalitné sa pohybujú v cene 8-15 eur ale 15 je už viac ako dosť... 3,20 buď to boli nejaké shity rýchlokvas sada alebo čisto sólo balená struna... pokiaľ teda ideš na zušku tak si nejaké struny zožeň čo by nemal byť problém v každých hudobninách do 10 € zoženieš relatívne kvalitku a potom by som hlavne ťahal struny s učitelom... lebo lahko sa môže stať že praskneš nejakú a prachy sú v pič....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
cislo je hrubka, N je nylon, S steel
akoze nylon od hocijakeho kovu by mal clovek vediet rozoznat naisto a nie ze toto budu asi kovove
» www.audiotek.cz/product-14543-d...
na zaciatok su velmi dobre, aj cenovo prijatelne... staci ak Ti ucitel na hudobnej vysvetli ako a v pohode si ich prehodis aj sama. tento typ strun nemusis viazat, takze nic narocne