Hráte niekto na gitaru? Chcem začať a nikdy som nehral na gitare. Poradíte mi prosím akú kúpiť a kde nájsť nejakého "učiteľa"? Poprípade nejaké odporúčania na kurzy ale prosím za normálne ceny.
Ja som zacala hrat tiez v 16 a uplne vpohode, ucila som sa sama z netu postupne od lahkych pesniciek.. Na youtube mas kopec tutorialov, gitaru mam fender cd60 nie je draha a hra sa na nej super
Ja hrám "až" od 17tich, takže by som si o ten vek nerobila starosti.
Rovnako ako tu už bolo spomenuté, učila som sa sama cez youtube. Na začiatok ti určite odporúčam českú učiteľku Michaelu Medek (1. lekcia:
), anglické kanály využívam skôr na hľadanie rôznych štýlov hry, rytmy, vybrnkávania atď.
Taktiež ti odporúčam Muziker, sú tam veľmi ochotní ľudia... ale skôr na príslušenstvo ku gitare (struny - najmäkšie -, brnkátko). Samotnú gitaru si môžeš kúpiť aj lacnejšie cez bazár.sk alebo tak (neradím ti kupovať rovno nejakú drahú, keď nevieš, či ťa to po dvoch mesiacoch neomrzí).
Veľa šťastia a trpezlivosti!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Rovnako ako tu už bolo spomenuté, učila som sa sama cez youtube. Na začiatok ti určite odporúčam českú učiteľku Michaelu Medek (1. lekcia:
Taktiež ti odporúčam Muziker, sú tam veľmi ochotní ľudia... ale skôr na príslušenstvo ku gitare (struny - najmäkšie -, brnkátko). Samotnú gitaru si môžeš kúpiť aj lacnejšie cez bazár.sk alebo tak (neradím ti kupovať rovno nejakú drahú, keď nevieš, či ťa to po dvoch mesiacoch neomrzí).
Veľa šťastia a trpezlivosti!