Zaujimalo by ma, ci sa tu nachadzaju nejaki gitaristi, alebo celkovo hudobnici. (Hiphoperov by sa naslo az moc . )Rada pokecam o gitarovej hudbe, gitarkach. Alebo mate niekto skupinu? Vypocula by som si nase nove talenty . No pome.
No super. Nie som tu jedina divna medzi diskacmi a hiphopakmi . Nikol, to neva! Ja mam zas kratke, ale co uz . Ked budes cvicit, tak to napriek tomu vyda pekny zvuk
Nie rokov, ale skor mesiacov. Asi pred rokom som sa zacala ucit sama. Ale to som sa naucila len jednoduche akordove pesnicky. A v oktobri som zacala chodit do hudobnej akademie a odftedy sa tomu venujem naplno. Nie, nehram klasiku. Hram hlavne na elektrickej gitare hardrock, rock, blues-rock a podobne vecicky.
Nikol neboj, ja som si tiez myslel ze mam kratke prsty, ale to je jedno jake mas prsty, ale ake su sikovne. Jeden znamy, postarsi gitarista, ma jeden prst hruby asi ako ked ty spojis ukazovak a prostrednik dokopy...a masti jak Petrucci
No ja som sa pytala, ze ci ma niekto kapelu a od dnes sa uz mozem pochvalit, ze aj ja mam . Pokial sa niekomu paci punk/rock/hardcore/alternative, proste nieco do takehoto, tak stranka je www.60secondsarmy.szm.com .
Ja mam klasicku gitaru Marris (ale mam tam zelezne struny) a Epiphone- Les Paul 100 vs. Zapajam ju do marshalla MG100DFX.///// kazdy kto by chcel zacat hrat na gitare tak by sa mal najprv zacat ucit hrat klasiku. To je proste zaklad. Ide hlavne o prstoklad a stupnice ktore su pre el gitaru velmi dolezite.
no tak aj ja zacinam s hranim na gitaru. Po dlhsom sporeni som neodolal a zaobstaral si elektricku gitarku. Nemam nic extra iba Squier by Fender a ucim sa sam doma a ide to ako to ide mam kratsie prsty tak to ide trosku zlozitejsie este, ze mame ten youtube a clovek moze odkukat prstoklad
ja sa tiez sama doma ucim na mojej perfektnej akustickej,ale v buducnosti cem elektriku,bo cem s kamoskou nejaku kapelu,ja budem asi striedavo druha gitara a klavesy
ahojte... mam na vas jednu otazku.. chcem sa ucit sama na gitaru..ale nwm ako... zevraj jena to nejaky program len ho nwm kde zohnat...ako sa to a kde da zohnat?? dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
hmm, p.s: nechcem aby to vyznelo, ze sa chvalim, to mi povedal moj lektor gitary a par ludi okolo hudby .
No neviem ci je klasika zaklad. Ale tak je pravda, ze ked sa naucis klasiku, pojde ti mozno ostatne lahsie.
To je ten tvoj maly kamos?
toto je fajnovo spracovane...ak si pamatnici este pamataju
ale len tak..pre radosť..
Dve elektricke, jednuakusticku, potom elektroakusticku, dve basy a este vseobecne hud. nastroje mam aj bicie.
Mam kapelu, v nej hram na basu a spievam.