Mám v pláne kúpiť si elektrickú gitaru. Najradšej by som chcela Gibson Les Paul ale zase až v takom balíku nie som Možno značky Epiphone, Squier alebo Fender alebo nwm....a takisto čo sa týka komba, čo sa týka typu gitary..stratocaster, telecaster,
ja mam ibanez RG 370 DX azatial som spokojny .... mam ju asi 3/4 roka, prvu som si kupil elektricku jolanu (kto pamata tu znacku ?) ked som mal 18 .... potom som mal spanielku na ktorej sa mi podarilo zlomit hmatnik
mas uz nejkae skusenosti z gitarami vies hrat ci sa este len ucis? aky zaner chces hrat? kombo budes mat doma v byte (max 15W odporucam do bytu) alebo mas skusobnu (cca 30 W)?
Pettulqa no to musíš ísť do predajne a všetky gitary ktoré sa ti pačia si vyskúšať a sama prídeš nato ktorá k tebe najviac pasuje, vieš každy ma iné ruky, iný štýl hmatov a hrania , mne osobne jednoznačne vyhovujú stare jolany, perfektné gitary ,škoda ich.. inak mam doma ešte jednu squier ,není zlá ale viem si predstaviť aj pohodlnešiu gitaru ,je to o tom proste.. musíš si vyskúšať ako boty
Ohladom komba do bytu . . . suhlas s 15W, taky drobec do bytu staci. A gitaru si vyberaj v obchode skusanim . . . je to ako ked si kupujes vecerne saty
ak je to tvoja prvá gitara určite stratocaster nemusi byt ani original fender ak je to tvoja dalsia tak by som uvazoval o znacke Ibanez su strasne dobre aj pre zaciatocnikov aj pre pokrocilich a zahras na nej cokolvek ja si ju idem tiez kupit skusal som u kamosa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mas uz nejkae skusenosti z gitarami vies hrat ci sa este len ucis? aky zaner chces hrat? kombo budes mat doma v byte (max 15W odporucam do bytu) alebo mas skusobnu (cca 30 W)?
ja mam konkretne » www.fokuskytary.cz/... 155-kytara-kytara-sg-1-trd.html?od=1&vypisujkytary=1&druhkytary=1&idproduktu=11&typ=SG