odporucam nesetrit..tym nemyslim,ze si kup gitaru za 60litrov,ale treba toho hlavne vela vyskusat a kupit taky nastroj a aparat,ktoreho zvuk sa ti bude najviac pacit..ja osobne mam starsie peaveycko,65ku uz zopar rokov,som spokojny fcelku,ale idem kupovat marshalla nejakeho teraz..hlavne sa vyhni rade AVT..to im moc nevyslo.u gitar som verny ibanezu (SZ520QM - skvela gitara v podstate za babku)...
Majlos: Nejak popis svoj rozpocet, styl hudby (nejaka skupina, ktorej zvuk sa ti paci)...ci chces kombo aj do skusobne popr. na koncerty, alebo iba doma...
Rozpocet je 40 000, v gitare mam uz jasno: Fender Stratocaster American series, budem mat z druhej ruky 4 mesiace stareho za 25 (povodne 30, chlapik uz ma mustanga No ale este neviem combo, som sa tak rozhliadal a velmi sa mi pozdava Peavey Valveking 112 50W. Kazdopadne chcem lampu, nie digital.
muziker ja banda kretenov, tam ti nic nezapoja, kym im neprilepis peniaze zuvackou na celo. neznasam ten obchod. skor by som doveroval tej srande co je na Medenej, je tam fajn vyber a ludia v poho, taky, co niesu nadrzany z predavania v Auparku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.muziker.sk/Default.aspx?co...
No a muzika: rock, blues-rock, blues, hard-rock, proste klasika gitarova. Metal nie.
Na doma mam maleho line 6 spider-2 15w, toto treba do skusobne.