Zdravim. Potreboval by som program na gitaru. Nieco take ze ked zapojim gitaru do PC, tak proste v programe mozem nahravat, upravovat a pridavat efekty. Ale hlavne aby sa to dalo nahravat v obstojnej kvalite. Diky
@jaro1991 No, ehm, mac nemam :/.....nevadi, ale som si isty ze je aj alternativne riesenie. Pocul som o tom vela krat, len netusim pod cim to mam hladat
@flamerage na kompe spraviť reverb, poprípade echo, delay, flanger, ensemble + mastering... ok, beriem, sám to používam. Ale taký hi-gain distortion je na pogrcanie.
Amplitube je program kt. symuluje rozne efekty, lampove zosilovace atd. proste napojis gitu do zvukovky vyberies si aparaturu a mastis. Len musis mat kvalitnu zvukovku, inak to bude naprd.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
teraz mam iny, ale bohuzial nie je nainstalovany v tomto compe a nepamatam si nazov takze..
jaaj jasne a Audacity bolo celkom vpohode na nahravanie a miesanie atd..
@majo Facku ? Akoze za to, ze chcem upravovat zvuk gitary na PC ? Vies, ono nieje na skodu obmenit efekty
@parazita Audacity som pouzival jeden cas, nieje to zle, ale hladm nieco ine
@stormmast3r Co to je ???